Primer pla de Gabriel Rufián, polític d'Esquerra Republicana, amb la mirada perduda al Congrés dels Diputats
POLÍTICA

La primera publicació de Gabriel Rufián després de la patacada indigna els votants

En lloc de fer autocrítica, Rufián s'embranca en polèmiques amb Luis Figo a les xarxes socials

A més del resultat electoral d'ERC, el que ha aixecat més morbositat ha estat el silenci de Gabriel Rufián. Habitual de la ironia i els dards, el compte X del portaveu d'ERC al Congrés és una font de polèmiques i virals.

Una de les polèmiques més recurrents és amb altres personatges molt virals de l'ecosistema digital. Entre ells, l'exfutbolista i 'galàctic' Luis Figo.

Després de conèixer-se els resultats electorals del 12M, Figo, que ja ha tingut diverses polèmiques amb Rufián, li va llançar una dura ironia per furgar a la ferida. “Escolta, Gabriel, no sé res de tu. No ets portaveu?”

Tuit de Figo sobre Gabriel Rufián

Molts van aplaudir aquest cop a Rufián, la figura del qual desperta passions de tots els colors. El cas és que el missatge del Figo, unit al silenci del portaveu després del 12M, feia pensar que Rufián respondria en algun moment. I així ha estat.

La resposta de Rufián

Però com ja és habitual a ERC, la resposta no ha estat per fer autocrítica o anàlisi de la situació. Al contrari: Rufián s'ha dignat a parlar amb un dels seus missatges críptics, però no sobre el resultat, sinó sobre Figo.

Tuit de Gabriel Rufián responent a Luis Figo

Tots recordaran aquella època en què Figo, ja de blanc, venia a Barcelona per als clàssics i li plovien objectes, entre ells el famós cap de garrí rostit, símbol de la traïció. La ironia és doble perquè en aquests moments Luis Figo patrocina una coneguda marca de menjar a domicili. I és el mateix futbolista el que fa publicitat del garrí a domicili.

D'altra banda, i pics al marge, Rufián encara no ha fet referència al resultat d'ERC ni a la dimissió de Pere Aragonès, que de moment és l'únic dins del partit que ha tingut un gest de responsabilitat.

➡️ Política

Més notícies: