Alejandro Fernández parlant en un podi amb micròfons al Parlament de Catalunya
POLÍTICA

VÍDEO | L'aplaudit discurs d'Alejandro Fernández al Parlament que ja és viral

El líder del PP català arrasa a les xarxes amb la seva intervenció a la sessió d'investidura de Salvador Illa

Carles Puigdemont i el seu esperpèntic xou (amb reaparició a Barcelona i nova fugida) i Salvador Illa, que va ser investit president de la Generalitat, van ser els dos grans protagonistes de la jornada d'ahir a la política catalana. Un altre dels noms destacats va ser el d'Alejandro Fernández, el líder del PP català.

En la seva intervenció a la sessió d'investidura d'Illa, Alejandro Fernández va pronunciar un discurs que ja s'ha fet viral a les xarxes. Des de fa molt de temps, el diputat popular és un dels millors oradors que hi ha al Parlament. I aquest dijous ho va tornar a demostrar.

Ni 24 hores després de pronunciar les seves paraules, només el vídeo del discurs que va publicar al seu compte personal d'X ja compta amb gairebé 350.000 visualitzacions, 2.000 comparticions i 5.000 m'agrada. Un cop més, Alejandro Fernández es va fer viral.

Alejandro Fernández dret amb vestit i corbata vermella sosté un document mentre salvador Illa està assegut al seu escó al Parlament de Catalunya

En poc més de set minuts, el líder del PP català va aprofitar per disparar contra gairebé tots: Carles Puigdemont, Pedro Sánchez, Salvador Illa, Oriol Junqueras, Marta Rovira, el processisme en general... Tot i això, va ser el líder del PSC el principal blanc de les seves crítiques.

ALEJANDRO FERNÁNDEZ: "Ustedes han resucitado a Puigdemont"

Va qualificar el xou que va fer ahir el líder de Junts d'"espectacle dantesc i decadent" i d'"humiliant esperpent". Va responsabilitzar Sánchez i Illa de "ressuscitar políticament Carles Puigdemont". També va tirar d'ironia en qualificar la intervenció del futur president de "vibrant i vitamínica només superada per la figura del senyor Batet" o definir-lo com "l'aparent gendre ideal", però que "te la clava quan menys t'ho esperes".

Va acusar tant Sánchez com Illa de "mentir com a bellacos" i de "processistes". També de "fer-se seva la cultura del 'no a tot' i del perroflautismo contemplativo de l'extrema esquerra catalana". I va reafirmar la seva teoria que els socialistes estan duent a terme un nou 'procés', però cap a "una irreal Espanya confederal asimètrica".

"No enganya ningú, senyor Illa. Ha dit en el seu discurs que obrim una nova etapa. No obre vostè una nova etapa. Vostè ressuscita avui aquí el 'procés', el remodela, el reforma i s'està veient avui clarament als carrers de Barcelona", va assenyalar.

➡️ Política

Més notícies: