Carles Puigdemont amb ulleres i vestit fosc mirant cap a la dreta amb un cel blau i núvols de fons.
POLÍTICA

Onada de crítiques d'independentistes a Puigdemont per l'espectacle de la seva fugida

Un ampli sector de l'independentisme, contra el líder de Junts per Catalunya

Hi va haver un dia en què Carles Puigdemont tenia l'aura de “president legítim” i de “líder suprem” del processisme. Tot això s'ha anat enfonsant a mesura que s'anaven descobrint les mentides als votants (i potencials votants) que ha anat dient en els últims anys.

Ja fa temps que una part de l'independentisme no se'l creu. Però, per a molts, el xou que va protagonitzar ahir va ser la gota que va fer vessar el got. Va ser l'últim engany de Puigdemont, que va assegurar les seves intencions d'"assistir a la investidura" de Salvador Illa i al final va acabar com el 2017: fugint després de la seva ràpida reaparició a l'Arc de Triomf a Barcelona.

Més enllà dels convençuts, que hi continuaran creient faci el que faci i digui el que digui, les xarxes es van omplir de comentaris d'indepes criticant l'última mentida del líder de Junts per Catalunya.

Membres d'ERC van aprofitar per carregar contra el que va ser president de la Generalitat, entre ells Gabriel Rufián. També gent propera a la CUP i abstencionistes indepes il·lustres a les xarxes socials, periodistes, analistes i altres. El declivi de la figura de Puigdemont es va fer ahir una mica més evident.

"Mentider", "vergonya", "ridícul", "reformista espanyol", "perdedor", "egocèntric", "narcisista", "teatre", "traïdor", "performance inútil" o "mandra" van ser algunes de les paraules més utilitzades per definir l'espectacle que va protagonitzar aquest dijous Carles Puigdemont.

➡️ Política

Més notícies: