Alejandro Fernández arriba a la presentació de propostes d'educació del PP de Barcelona, el 2 de maig de 2024, a Sant Joan Despí, Barcelona, Catalunya (Espanya)
POLÍTICA

La cançó sobre el discurs més famós d'Alejandro Fernández que ho peta a les xarxes

Una versió del discurs sobre el 'Perroflautismo contemplativo' es torna viral

En una sorprenent barreja entre política i tecnologia, La Catalunya Woke, el podcast d'E-Notícies, ha llançat una nova cançó dedicada a Alejandro Fernández. La peculiaritat d'aquesta creació és que ha estat feta íntegrament per una intel·ligència artificial, utilitzant un discurs del mateix Fernández.

La cançó, que es titula "Perroflautismo contemplativo", agafa un discurs d'Alejandro Fernández al Parlament de Catalunya. La IA va adaptar rítmicament la intervenció per encaixar en una melodia moderna, en estil de rap. El resultat és una peça musical que, malgrat el seu origen digital, conserva l'essència del missatge del líder del PP català. Aquest rap va camí de les 20.000 visualitzacions a X i acumula centenars de 'm'agrada'.

El discurs utilitzat per a aquest rap és una intervenció al Parlament de Catalunya del març. Hi criticava el que ell identifica com la cultura del no a tot. Aquest discurs estava dedicat especialment als diputats de la CUP, que s'oposaven a Hard Rock, a la indústria, el turisme o a l'agricultura, entre altres qüestions.

LA CATALUNYA WOKE #017: Entrega dels 'Tània Verge Awards' amb Alejandro Fernández

Alejandro Fernández els acusa de condicionar els altres partits processistes amb el seu “no a tot”. I remata amb un “de què dimonis pretenen vostès que es guanyi la vida la gent, perquè del perroflautisme contemplatiu només podran viure els nens del papà”. Aquesta expressió, que és la que va captar més atenció, va aixecar ampolles entre els cercles woke.

BRUTAL Alejandro Fernández (PP): '¿Pero como demonios quieren que se gane la vida la gente?

També ha tingut èxit la imatge de portada de la cançó, un muntatge on es veu Alejandro Fernández amb ulleres de 'thug life' i una cadena d'or punxant vinils.

Alejandro Fernández és conegut per la seva oposició frontal als discursos progressistes i wokes a l'arc parlamentari català. Ha estat un personatge central en la política catalana els darrers anys. El seu estil directe i la seva capacitat per connectar amb els votants han fet que els seus discursos siguin populars fins i tot entre els detractors.

No és la primera vegada que a La Catalunya Woke recorren a la IA per compondre cançons iròniques amb discursos o manifestos polítics. En un altre episodi del podcast, van versionar part del programa d'ERC amb música d'estil magribí.

També van convertir el manifest dels Comuns sobre la Flotilla de la Llibertat (que havia d'anar a Gaza) en una cançó d'estil pirata. Si us interessa i voleu veure'ls tots us animem a seguir el canal de Youtube i el compte d'X.

➡️ Política

Més notícies: