Muntatge de Mariona Homs i els estudis de TV3

POLÍTICA

El sonor zasca d'un treballador de TV3 una dirigent d'ERC

Li recorda que fa molt de temps que TV3 fa retransmissions d'esport femení

TV3 està gairebé sempre al punt de mira. Més ara, que les eleccions s'acosten i ressorgeixen les acusacions que la cadena pública fa propaganda. Aquesta setmana, per exemple, Carlos Carrizosa atacava en directe a TV3 al programa de Xavier Grasset.

Però al marge de la política de partits, una altra cosa que caracteritza TV3 és la seva deriva woke. Cada cop és més habitual que prestin molta atenció a temes minoritaris relacionats amb les temàtiques woke i bonistes. Els exemples són molts i solen provocar una barreja d'humor i indignació a les xarxes.

Des de parlar de persones que diuen patir ecoansietat fins a donar la notícia duna parella trans que ha tingut un nen o publicitar llibres sobre el llenguatge inclusiu. Res del woke no és aliè a TV3. Això i la politització de la cadena ja han fet enfadar en alguna ocasió els treballadors. Ara, un treballador ha tornat a aixecar la veu davant d'un nou intent d'ERC d'apropiar-se la cadena.

El mèrit, per a ERC

Segons el seu perfil a les xarxes socials, Mariona Homs Alsina és “antropòloga i regidora de presidència i drets socials a Manresa”. És a dir, que és d'ERC.

Fa uns quants dies, Homs va publicar un missatge a X celebrant la inclusió de notícies sobre equips esportius femenins a TV3. Tot seguit, va aprofitar l'ocasió per donar tot el mèrit a ERC i, de passada, a Laura Vilagrà.

Tuit de Mariona Homs sobre l'esport femení a TV3

El que no s'esperava és que un treballador de TV3 matisés aquesta alegria. Joan R. Vallvé li ha recordat que des de fa dècades he fet retransmissions d'esport femení. Si ara n'hi ha més és perquè la societat ho demana i nosaltres com a mitjà públic estem al servei de la ciutadania. No barregem les coses”.

Tuit d'un treballador de TV3 sobre les transmissions d'esport femení

"Últimament s'atribueixen tots els progressos", "Com si el mèrit fos d'un partit polític...", deien els usuaris, que han tornat a rebutjar l'intent d'ERC d'atribuir-se el mèrit.

➡️ Política

Més notícies: