Captura de pantalla

POLÍTICA

VÍDEO | On veure el documental de Vox 'Cap a la República Islàmica de Catalunya'

Com el nacionalisme català ha patrocinat durant anys la immigració d'origen islàmic

Vox ha començat fort la seva precampanya electoral, posant al centre del debat la immigració il·legal massiva i la inseguretat als barris. La formació d'Ignacio Garriga posa l'accent en la islamització de Catalunya durant anys de connivència dels partits processistes. Aquesta setmana, Vox ha presentat el documental 'Cap a la República Islàmica de Catalunya', que molts es pregunten on es pot veure.

"El separatisme ha convertit la nostra terra en epicentre de l´islamisme i de l´arribada d´immigració il·legal a Espanya", ha afirmat Ignacio Garriga, que ha apel·lat a "acabar amb aquestes polítiques, en defensa del nostre, el 12-M". El documental ja està disponible al canal de Youtube del grup parlamentari de Vox a Catalunya.

Documental "Hacia la República Islámica de Cataluña"

La idea del documental és que la islamització de Catalunya ha estat un procés conscient orquestrat per les elits nacionalistes catalanes, que en un moment donat van optar per la immigració islàmica en comptes de la hispanoamericana. El vídeo, que ja es pot veure a Youtube, també incideix en el perill creixent del salafisme, que des de fa temps ha convertit Catalunya en la base europea d'operacions.

Vox assenyala el nacionalisme català com a culpable

El documental cita per exemple líders nacionalistes com Jordi Pujol, Salvador Clot i Heribert Barrera, quan van dir que "un llatinoamericà és molt més difícil d'integrar que un marroquí, perquè li costa entendre la catalanitat". A partir d'aquí relata els esforços del nacionalisme català per estrènyer llaços amb la immigració marroquina. Per exemple, a través de l'organització Nous Catalans, que visitava les mesquites per difondre el projecte independentista.

El documental aborda també la problemàtica als nostres dies, com l'“alarmant” augment del percentatge de marroquins entre la població reclusa. També el canvi de legislació ha facilitat la regularització d'immigrants il·legals d'origen musulmà. És clar que Vox vol donar la batalla ideològica en aquesta campanya electoral, i que la immigració i la islamització seran els seus cavalls de batalla.

El documental mostra l'entrevista de Jordi Évole al raper Morad, que assegura no sentir-se espanyol. El contrasta amb les paraules de Pere Aragonès, que va dir "vosaltres no us heu d'integrar a Catalunya, perquè els musulmans sou també Catalunya". En conclusió, el documental adverteix que Catalunya té un problema molt greu amb la immigració islàmica fruit de les polítiques del nacionalisme que han portat inseguretat i terrorisme.

➡️ Política

Més notícies: