Muntatge de Carlos Carrizosa i el logotip de TV3

POLÍTICA

VÍDEO: Carlos Carrizosa li canta les quaranta a un presentador de TV3 en ple directe

Li recorda la resolució de la Junta Electoral dient que no es pot parlar 'd'exiliats' a la televisió pública

El líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha fet una entrevista a TV3. De passada, ha posat al seu lloc la cadena pública. Tampoc no és cap novetat: des de sempre, Ciutadans ha criticat TV3 com un altaveu de propaganda política.

I ara, amb les eleccions a punt d'arribar-hi, Ciutadans vol reivindicar el seu discurs tradicional i més característic. És a dir, la crítica sense caserna al 'procés', al nacionalisme i a la politització de les institucions. Per mèrits propis, TV3 representa la síntesi de tot això.

Carlos Carrizosa als Matins de TV3 el 16 d'abril del 2024

El debat dels “exiliats”

Ciutadans ja va anunciar que reclamaria davant la Junta Electoral que TV3 i Catalunya Ràdio parlessin "d'exiliats” per referir-se als polítics fugats a Suïssa. Entenen que és una manca al principi de neutralitat informativa.

I ahir mateix, la Junta Electoral Provincial de Barcelona va donar la raó a la formació taronja. Així s'ha explicat l'autoritat electoral: “Aquesta actuació incompleix els principis de neutralitat informativa exigibles als mitjans de titularitat pública en període electoral, i afavoreix determinats posicionaments polítics en detriment dels altres”.

Doncs bé, precisament això és el que Carrizosa va recordar a Xavier Grasset, el presentador del programa 'Més 324'.

"A l'exili no han anat, han escapat de la justícia", ha insistit Carrizosa. Tot seguit, ha lliurat al periodista la resolució de la Junta Electoral. En resposta, Grasset li ha llegit la definició d'exili al diccionari i s'ha preguntat què ha de fer ara amb aquesta resolució.

➡️ Política

Més notícies: