Pere Aragonès amb rostre molt seriós assegut a la cadira del Parlament de Catalunya
POLÍTICA

'El Govern fa aigües'

Lorena Roldán, del PP, planta cara a Pere Aragonès després de les eleccions del 28-M

“El Govern hace aguas”

Aquest dimecres s'ha celebrat una sessió de control al Govern al Parlament de Catalunya. Tots els partits han pogut formular les seves preguntes al president de la Generalitat, Pere Aragonès. Evidentment, la ronda d'intervencions ha estat sucosa a causa dels resultats de les passades eleccions.

Era la primera vegada que Aragonès rendia comptes a l'oposició després de la desfeta independentista del 28-M. Diumenge passat, Esquerra va perdre fins a 300.000 vots respecte a les darreres eleccions municipals, mentre que Junts i la CUP també es van quedar amb menys suport de la ciutadania.

A l'hora de retreure a Aragonès aquests mals resultats, qui va ser més contundent va ser Lorena Roldán. El número 2 del Partit Popular al Parlament ha llegit el llibret al president de la Generalitat, recordant-li diverses polèmiques que han envoltat el Govern en els últims mesos.

Lorena Roldán ha retret a Pere Aragonès que “malgrat la sequera, el Govern és aigua corrent” i que es diguessin el Govern dels tecnòcrates, però en realitat “és el Govern dels descuidats”. A més, també li va dir que “els catalans estem cansats de tant victimisme”.

I el cas és que la representant popular també li ha retret les paraules d'Aragonès d'aquest dimarts. El president de la Generalitat va donar per fet un govern de PP i VOX, cosa que va qualificar de “greu”. En aquest sentit, ha qüestionat que convoqui eleccions a Catalunya, ja que el 23-J suposarà “la fi del sanchisme i la 'ganga' que teniu” amb ell.