Gabriel Rufián amb camisa blanca i corbata blava assegut en una sala, amb la mà a la barbeta i expressió pensativa.
POLÍTICA

Gabriel Rufián torna a menjar-se les seves paraules

Rescaten un missatge que deixa en evidència el diputat d'ERC

La vida dona moltes voltes. I tuitejar molt provoca que, en un futur, et puguin retreure les paraules que vas dir en el seu dia. Això és el que li ha passat a Gabriel Rufián després de conèixer-se la composició del nou Govern de Salvador Illa.

El diputat d'ERC és d'aquells que no es mosseguen la llengua. Per quasi cada qüestió ha de donar la seva opinió. I, és clar, de vegades les opinions d'un es giren com un boomerang contra un mateix.

Corria l'any 2015 quan Gabriel Rufián aprofitava una entrevista a TV3 de Ramon Espadaler per tuitejar el següent. “A mi, del PP, el que més m'agrada és Espadaler”, deia ara fa nou anys.

Coses de la vida, ara Ramon Espadaler és el nou conseller de Justícia de la Generalitat d'un Govern investit gràcies als vots d'ERC. I no només això, sinó que, a més, Rufián va ser dels que obertament va fer campanya pel 'sí' a investir Salvador Illa a la consulta interna que va realitzar el seu partit als militants.

“Gràcies als teus ha estat conseller! Feu molta vergonya”, “gràcies al teu partit hi està posat”, “amb el teu vot t'ho mengis”, “doncs amb ell t'has casat”, “a mi del PSOE el que més m'agrada és Rufián”, “que bonica és l'hemeroteca”, “Gabriel Rufián és el Tomàs Roncero de la política”, “que malament envelleixen els tuits de Rufián” o “a empassar gripaus”, han estat algunes de les moltes respostes que ha rebut el diputat d'ERC les últimes hores.

Fins i tot dirigents de Junts per Catalunya han aprofitat per mofar-se de Rufián pel tuit del 2015. “No et queixis benvolgut Rufián, l'has posat tu amb el vot d'ERC a la investidura d'Illa. Aviat governareu amb Jaume Collboni gràcies als vots del PP. Bon intercanvi de favors”, li retreia el diputat juntaire Agustí Colomines.

➡️ Política

Més notícies: