Un home amb barba i cabell curt, vestit amb una samarreta blanca i una jaqueta blava, somriu mentre mira cap a un costat en un entorn interior.
POLÍTICA

Gabriel Rufián apareix per enfonsar i mofar-se de Carles Puigdemont

Amb un sol retuit, el diputat d'ERC deixa en evidència l'expresident de la Generalitat

Gabriel Rufián és dels que no se'n perd ni una. Sí, porta diverses eleccions empalmant fracassos. Tot i això, això no li impedeix moure's com a peix a l'aigua a les xarxes socials.

El diputat d'ERC al Congrés no ha volgut desaprofitar l'esperpèntica jornada viscuda aquest dijous a la política catalana per estar actiu a X. I ho ha fet per enfonsar un Carles Puigdemont que s'ha convertit en la riota de molts, també de Rufián.

El dia començava bé per al líder de Junts, que aconseguia riure's del dispositiu policial que havia preparat la cúpula dels Mossos. Però la jornada se li ha anat complicant, ja que a poc a poc es confirmava el seu darrer engany. En els darrers dies va anunciar la seva "intenció" d'"assistir a la sessió d'investidura" de Salvador Illa i al final, ni aparició ni res. El candidat del PSC ha estat investit president amb l'escó de Puigdemont buit.

A Gabriel Rufián no se li ha passat per alt tot el xou muntat per Carles Puigdemont i ha retuitejat una publicació que deixa en evidència el líder de Junts per Catalunya. La piulada original és obra de l'usuari Àlex Tort, redactor de la secció de política de La Vanguardia. I el seu tuit només conté tres punts suspensius i la captura d'una notícia del 3 de juny passat, en què es demostra l'última mentida de l'expresident de la Generalitat.

"Carles Puigdemont: 'El meu retorn no pot ser una gamberrada'", va dir el líder de Junts fa dos mesos. Les declaracions de Puigdemont no només evidencien el seu darrer engany, sinó que semblava pràcticament una profecia del que ha acabat succeint aquest dijous. Perquè el seu xou s'ha convertit bàsicament en això, en una gamberrada que ha tingut un impacte nul en el desenvolupament de la política catalana. Al final, ni Puigdemont ha assistit al Parlament, ni ha pogut rebentar la investidura de Salvador Illa.

➡️ Política

Més notícies: