Primer pla d'Iván Espinosa de los Monteros amb els ulls tancats
POLÍTICA

ENQUESTA | Què et sembla l'adeu d'Espinosa de los Monteros de Vox?

L'exportaveu del partit de Santiago Abascal ha decidit abandonar la primera línia política

Ha estat una de les notícies més destacades de les darreres hores. Iván Espinosa de los Monteros fa un pas al costat i deixa la primera línia política. El que va ser portaveu de Vox ha decidit no agafar la seva acta de diputat per a la propera legislatura. I ho ha fet sense retrets al partit ni als seus companys.

Això sí, molts mitjans ja s'han fet ressò de les suposades raons reals per les quals Iván Espinosa de los Monteros hauria deixat el càrrec. Molts creuen que el seu adeu deixa Vox en una situació compromesa, ja que perd un dels seus actius més valuosos. Altres ho veuen lògic després que el sector liderat per Jorge Buxadé s'hagi imposat a les lluites internes del partit. El que és clar és que la dimissió d'Iván Espinosa dels Monteros no ha deixat ningú indiferent.

El PP n'és un exemple. Tot i que mana la prudència en el partit d'Alberto Núñez Feijóo, alguns sectors del Partit Popular han obert les portes al ja exdirigent de Vox .

En qualsevol cas, des d'E-Notícies preguntem als nostres lectors què opinen sobre la decisió presa per Iván Espinosa de los Monteros. Pots votar a la nostra enquesta i també deixar la teva opinió als comentaris que trobaràs a la part inferior d'aquesta notícia.

➡️ Política

Més notícies: