El portaveu de VOX al Congrés, Iván Espinosa dels Monteros, amb rostre seriós, compareix davant els mitjans de comunicació, al Congrés dels Diputats, el 8 d'agost del 2023, a Madrid
POLÍTICA

Espinosa de los Monteros se'n va sense retrets

Abascal: “Res d'adéus, fins aviat”

El ja exportaveu parlamentari de Vox, Iván Espinosa de los Monteros, se n'ha anat sense retrets. En una compareixença a la sala de premsa del Congrés de tot just cinc minuts ha atribuït la seva marxa a “motius personals i familiars” i ha acabat amb un “gràcies a tots” i “visca Espanya”.

“Els meus pares ja no són tan joves, els meus fills encara no són tan grans” ha començat. Ha explicat que “actualment estan tots bé”, però que ha passat els últims mesos “prou nits d'hospital” perquè hagin influït en la seva decisió.

D’altra banda, ha afirmat que formar part del Congrés ha estat “l'honor de la seva vida” i que se sent “especialment privilegiat” alhora que ha donat les gràcies als “milions de votants” de Vox i “als professionals” del Congrés des de “els cambrers” als “lletrats” passant per altres.

Iván Espinosa dels Monteros, de perfil, aplaudint amb rostre molt somrient

Fins i tot ha tingut paraules d'atreviment per a la presidenta de la Cambra, Mertixell Batet, “amb la qual he tingut una relació personal i correcta, espero no perjudicar-la gaire dient això”.

Espinosa de los Monteros ha expressat la seva convicció que Vox “està plenament consolidat” com a tercer partit de l'oposició i ha demanat als mitjans que el tractin “d'una manera una mica més natural”.

També ha donat les gràcies “a tots els membres” del partit. “És, sens dubte, el millor grup parlamentari que he vist mai”, ha insistit dues vegades.

“Em quedo a Vox com a afiliat de base i sempre a la seva disposició”, ha continuat. I ha donat “gràcies molt especials” a Santiago Abascal “sense el qual tota aquesta aventura hauria estat senzillament impossible”.

El portaveu de VOX al Congrés, Iván Espinosa dels Monteros, compareix davant els mitjans de comunicació, al Congrés dels Diputats, el 8 d'agost del 2023, a Madrid

“Tinc enorme esperança de veure, més aviat que tard, Santiago Abascal al Palau de la Moncloa”, ha afegit per dissipar dubtes. Finalment, ha donat les gràcies a la família i ha lamentat els atacs “de naturalesa personal”.

Per la seva banda, Santiago Abascal ha respost, després de la roda de premsa, amb un tuit en què deia al ja exportaveu parlamentari: “Res d'adéus, fins aviat”.

“Estimat Iván, el parlament perd un gran portaveu (ara, que ja no et patiran, t'ho reconeixeran més que abans). Però el partit manté un afiliat de luxe que segur que encara té molt per aportar”.

“Amb tot el que hem passat junts… tinc el convenciment que el millor encara ha de venir, i que hi participaràs molt activament. En qualsevol cas, moltes gràcies pel teu lliurament”. “Res d'adéus. Fins aviat”, ha reiterat.

Despedida sin reproches de Espinosa de los Monteros

➡️ Política

Més notícies: