Joan Mena parla davant d'un micròfon amb un fons de disseny geomètric vermell.
POLÍTICA

Un dirigent dels Comuns treu pit per les polítiques d'habitatge i surt mal parat

Els Comuns també s'apunten a protestar contra ells mateixos i demanen solucionar el problema immobiliari

Aquest cap de setmana es va fer una manifestació a Madrid contra el problema de l'habitatge. Per a molts va ser una manifestació molt polititzada per l'esquerra i els sindicats d'inquilins. Però el més cridaner és que va ser una manifestació paradoxal perquè es va manifestar l'esquerra contra la mateixa esquerra.

Es va arribar fins i tot a dir que una de les causes del problema era la “inacció del PP”. I tampoc no es va passar per alt la presència d'alguns ministres, que compten amb un nodrit patrimoni immobiliari. També hi va haver xiulades mútues entre alguns sectors de l'esquerra, com la que va rebre la delegació de Podemos:

Per capitalitzar aquest descontentament i tapar la presumpta corrupció que comença a planejar sobre el seu partit, Sánchez va anunciar un bo de lloguer jove de 200 milions. A més d'oportunista, molts han criticat aquesta mesura perquè només farà que augmenti encara més la demanda, encara que sigui dels joves.

Persones en una manifestació sostenen cartells amb missatges sobre especulació immobiliària.

Però, sens dubte, els que fan més mèrits per viure en una paradoxa són els de Sumar i en particular els Comuns. Des que el partit es desintegra i acumula fracassos electorals, parlen del Gobierno com si no formessin part del Gobierno. Encara que han fet el mateix amb la Copa Amèrica, els creuers, el lloguer turístic i moltes altres coses.

La incredulitat dels usuaris

L'últim a escenificar aquesta paradoxa ha estat Joan Mena, dels Comuns. Un dia després de la manifestació a Madrid, Mena també va sortir a intentar capitalitzar-la. En una intervenció davant de la premsa, va dir que “els ciutadans mereixen obtenir respostes i solucions”.

"Treballem amb l'objectiu que els propers pressupostos catalans puguin convertir Catalunya en un far per a Espanya i per a Europa sobre com resoldre la crisi de l'habitatge amb polítiques ambicioses":

Aquest missatge de Joan Mena ha tingut força visibilitat, amb multitud d'usuaris mostrant la seva incredulitat davant d'aquestes paraules. Segons els comentaris dels usuaris, són molt pocs els que es creuen el discurs dels Comuns. Cosa que en qualsevol cas va quedar reflectida en els darrers resultats electorals.

“Ets molt divertit”, “Sou culpables, pareu d'enganyar els ciutadans: sou uns incompetents que ho heu trincat tot”. “Esperpèntic”, “Esteu al Govern central i a la Generalitat, i porteu anys ja, eh...”.

➡️ Política

Més notícies: