Janet Sanz, dels Comuns, parlant davant de diversos micròfons de diferents mitjans de comunicació.
POLÍTICA

Després de portar la Copa Amèrica a BCN, els Comuns diuen ara que 'és una estafa'

Els usuaris a les xarxes socials critiquen la hipocresia dels Comuns: ‘la política de prova i error surt molt cara’

Després de patir un dur cop electoral, els Comuns van començar a parlar dels principals problemes socials com si ells no tinguessin cap responsabilitat. Per aquest motiu, se'ls ha acusat d'hipòcrites i irresponsables. Fins i tot des de Podemos han denunciat aquesta actitud dels Comuns.

I certament, els Comuns han parlat del problema de l'habitatge o del turisme com si no haguessin estat vuit anys a l'Ajuntament. Per contra, parlen d'aquests problemes com si fossin un partit nou i nouvingut. La Copa Amèrica és un altre exemple clar i sagnant.

Janet Sanz en una roda de premsa a l'Ajuntament de Barcelona

Vam ser “enganyats”

En una entrevista al programa Aquí Catalunya, la líder municipal dels Comuns, Janet Sanz, s'ha mostrat molt dura amb la Copa Amèrica. L'esdeveniment, diu Sanz, és una “estafa per a la ciutadania”. De fet, “és un projecte que no es pot tornar a repetir a Barcelona”.

Aquestes paraules de Sanz contrasten amb el que deia l'exalcaldessa Ada Colau el 2022. Aleshores, Colau qualificava l'esdeveniment d'una “gran bona notícia” per a Barcelona. És més, Colau celebrava que la Copa Amèrica implicava un fort “impacte econòmic i mediàtic” per a la ciutat.

Preguntada per aquestes paraules de Colau, Sanz diu que es van "falsejar" les dades i que ells van ser “enganyats”. Però no ha volgut donar més informació malgrat que el periodista li assenyalava que alguns mitjans ja denunciaven les dades de què es parlaven amb motiu de l'esdeveniment.

Les reaccions dels usuaris

Aquestes paraules de Janet Sanz no han agradat gaire als usuaris a les xarxes socials. En la seva majoria, els usuaris insisteixen a denunciar un altre episodi d'hipocresia dels Comuns. Entre els més de dos-cents missatges que acumula aquesta intervenció de Sanz és difícil trobar-ne algun que sigui positiu o es lamenti de "l'engany" que van patir els Comuns.

“De ciment armat”, “Ni es despentina”, “Vosaltres sí que sou una estafa”, “Però si l'heu portat vosaltres!”. "La política de prova i error surt molt cara, ineptitud total". Amb aquest to compartien els usuaris el seu menyspreu cap als Comuns.

Aquest menyspreu ciutadà és el que explica que els Comuns hagin encadenat diversos fracassos electorals durant els darrers mesos. I avui mateix, un sondeig revela que els Comuns és un dels partits que més patiria si ara es repetissin eleccions a Barcelona.

➡️ Política

Més notícies: