Primer pla de Yolanda Díaz seriosa
POLÍTICA

Twitter enfonsa Yolanda Díaz amb una sola frase

Les xarxes esclaten contra la hipocresia de la vicepresidenta amb la situació dels joves i l'accés a l'habitatge

Encara que no ho sembli, Yolanda Díaz encara existeix i forma part del Govern espanyol.

El seu partit, Sumar, també existeix, encara que sigui evident que no és res més que una eina del PSOE per desactivar Podemos. A Catalunya, la delegació de Sumar, els Comuns, ha tingut la sort del tripartit. Si no, seria un partit potser en vies d'extinció.

Una de les coses que més sorprèn alguns sobre Sumar és que parla d'Espanya i els seus problemes com si no formés part del Gobierno. En aquest sentit, els Comuns també parlen com si no haguessin estat vuit anys a l'Ajuntament de Barcelona.

L'últim exemple d'aquesta hipocresia ens l'ha donat la vicepresidenta Yolanda Díaz.

La vicepresidenta segona del Govern i coordinadora general de Sumar, Yolanda Díaz, intervé juntament amb els candidats de Sumar a les eleccions europees al míting de Còrdova. A 1 de juny de 2024, a Còrdova (Andalusia, Espanya)

"A qui li parles, Yolanda?"

Per a sorpresa de ningú, els joves a Espanya han quedat abandonats. La desigualtat intergeneracional està veritablement disparada i els joves es diferencien cada vegada més per la família on han nascut. Més en particular, per si la família té o no patrimoni immobiliari.

Perquè ja se sap que el problema de l'habitatge és majúscul. Això explica que la riquesa dels joves vagi avall i que l'emancipació a Espanya sigui de les més altes de tot Europa.

I tot això no només sorprèn Yolanda Díaz, sinó que també l'indigna. Amb motiu de la carta que ha enviat una noia a El País, la vicepresidenta d'Espanya ha aprofitat per denunciar la situació immobiliària dels joves:

Aquesta publicació de Yolanda Díaz ha aconseguit la gairebé cinc milions de visualitzacions i prop de quatre mil comentaris. L'absoluta majoria dels usuaris s'ha quedat esbalaïda davant les paraules de la vicepresidenta.

Li retreuen que tingui el valor de dir això estant al Gobierno i havent estat avisats de les conseqüències negatives d'intervenir el mercat immobiliari.

"Tant de bo arribis a ser vicepresident algun dia per canviar aquestes coses", "Quan arribi l'esquerra al Gobierno està tot solucionat", "A qui li parles, Yolanda?", "L'última vegada que van fer alguna cosa, ho van trencar tot. Jo sincerament prefereixo que no facin res", "6 anys governant...".

➡️ Política

Més notícies: