Marta Ferrusola i Jordi Pujol posant al photocall del Premi Planeta 2012.
POLÍTICA

La CUP riu de la mort de Marta Ferrusola i se li acaba girant en contra

Una periodista humilia les joventuts cupaires després de mofar-se de la mort de la dona de Jordi Pujol

Aquest dilluns moria Marta Ferrusola. L'esposa de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, perdia la vida per una pneumònia als 89 anys. Una gran majoria de representants polítics a Catalunya van mostrar els seus respectes a la família. No va ser el cas de la CUP, que va voler cridar l'atenció amb una polèmica publicació.

Van ser les seves joventuts, Arran, qui van aprofitar la mort de Marta Ferrusola per donar la nota a les seves xarxes socials. El que potser no s'imaginaven era que la seva publicació se'ls giraria en contra. I és que, entre les moltes crítiques que van rebre, va destacar la d'una periodista que va humiliar els anticapitalistes.

"Que cadascú plori els seus morts. Bon dimarts!", publicava Arran amb una foto de Marta Ferrusola del revés i un emoji d'una cara somrient amb ulleres de sol. Entre les més de 600 respostes que van rebre -la majoria criticant-los-, n'hi va haver una que va fer viral.

Va ser Pilar Carracelas, periodista indepe molt crítica amb els tres partits processistes, la que va enfonsar les joventuts de la CUP en tan sols una frase. De fet, la resposta ja acumula més 'm'agrada' (més de 1.000) que la publicació original d'Arran. "Ara aneu de malotes, però després se us infiltra xusma policial espanyola i ploreu com nens de P3", escrivia Carracelas.

Pilar Carracelas va publicar a Twitter:

...i van plorar com nens

Pilar Carracelas s'equivocava en una cosa: els cupaires no només van plorar "com nens de P3" quan es va descobrir que tenien infiltrats de la policia. També ho van fer per respondre al tuit de la periodista. "S'ha de ser miserable per fer broma de la violència estatal contra una organització juvenil", deia la diputada de la CUP al Parlament, Laure Vega.

"S'ha de ser profundament repugnant per riure's de la guerra bruta de l'estat, aquesta escòria és el pitjor que ha passat mai a l'independentisme", "quan li trenquin la cara a ella ja veurem qui plora com un nen de P3", "s'ha de ser merda de persona", "subnormal profunda" o "sac de merda" van ser algunes de les reaccions de l'entorn cupaire al comentari de Pilar Carracelas. Una Pilar Carracelas que va deixar en evidència una esquerra independentista que veu normal riure's d'una persona morta, però que s'indigna quan es fan bromes sobre les infiltracions policials. El que vindria a ser el que tota la vida se n'ha dit 'doble moral'.

➡️ Política

Més notícies: