Imatge dels diputats de les llistes de la CUP a les eleccions catalanes
POLÍTICA

La CUP penja la foto de la seva llista electoral i li plouen els pals

'No sumen ni un any cotitzat entre tots' o 'Aneu de camí de ser com Ciutadans'

D'un temps ençà, els partits processistes reben força crítiques en xarxes. Només cal mirar els comentaris a les seves publicacions per adonar-se'n. I si algú rep comentaris especialment crítics i àcids, és la CUP.

Són cada vegada més els que veuen a la CUP una formació sense recorregut i preocupada per assumptes irreals. Deixant de banda la ideologia de la formació anticapitalista, la veritat és que el partit es troba en una situació delicada.

Després d'entrar en una dinàmica de fracassos electorals, el partit va decidir iniciar un procés de refundació anomenat “Procés Garbí”. Aquesta renovació del partit no ha estat gaire amistosa. Com sol ser comú en tots els partits polítics, la lluita interna ha estat ferotge.

L'avançament de les eleccions després del fracàs dels pressupostos del president Aragonès va agafar la CUP amb els deures a mig fer. El partit no havia culminat del tot la renovació i les perspectives electorals no són del tot positives.

La foto de les llistes

Ara, n'han presentat les llistes. La formació ha apostat per una certa continuïtat combinada amb les seves figures clàssiques provinents del món de l'activisme. Les obre Laia Estrada i el segueix com a número dos la diputada al Parlament Laure Vega. De número set va Su Moreno, que ha provocat l'habitual conya en xarxes publicant una foto de l'equip que es presenta a les eleccions:

“Quin orgull formar part d'aquest equipàs! Som-hi, companyes!”, ha dit Moreno en la seva publicació.

Tuit sobre les llistes de la CUP a les eleccions catalanes

Tot seguit, ha començat la cascada de comentaris i burles cap a la publicació. “No sumen un any cotitzat entre tots”, “Amb aquest equip no marqueu un gol ni en pròpia porta”, “Aneu de camí de ser com Ciutadans”.

Això és una mostra de la rebuda que han rebut les llistes de la CUP. És un bon termòmetre del rebuig que la formació anticapitalista produeix entre molts votants. I és que no són pocs els que pensen que les seves preocupacions no tenen res a veure amb els problemes reals de la ciutadania.

➡️ Política

Més notícies: