Ada Colau i Jessica Albiach amb un tuit de Comuns de fons
POLÍTICA

La comunitat de Twitter torna a humiliar els Comuns després del seu darrer tuit

Els Comuns intenten guanyar visibilitat mentre el seu discurs es dissol en una hipocresia constant

Els Comuns i en general l'esquerra woke catalana està en el seu ocàs. Amb un discurs cada cop més desacreditat per part de la ciutadania, els resultats electorals ja van parlar el passat mes de maig.

La CUP és un partit gairebé residual i ha perdut la que va ser la seva única pilota d'oxigen: ser la clau de govern de majories processistes. Per la seva banda, els Comuns van signar el pitjor resultat de la seva història a les últimes eleccions autonòmiques. Alhora, a la marca de Sumar a Catalunya li ha aparegut un nou problema de relat.

I és que, encara que no ho sembli, els Comuns van estar al poder durant 8 anys. Per això molts ciutadans no es deixen enganyar amb les reivindicacions que ara fan els Comuns sobre el turisme, el preu de l'habitatge i altres temes socials.

Les contradiccions dels Comuns

“Posem límit al turisme!”, deia fa dos dies el compte de Twitter dels Comuns. El missatge es va convertir en viral i va assolir 277.600 visualitzacions, però no precisament per simpatia. Tot al contrari.

Els usuaris es van indignar tant davant d'aquesta reivindicació dels Comuns que la xarxa social Twitter va afegir una nota informativa per contextualitzar la informació. Quina?

Que els Comuns van governar a Barcelona entre el 2015 i el 2023 i que, durant aquest període, hi va haver un augment d'1,5 milions de turistes:

Més enllà del turisme, els Comuns han protagonitzat durant les darreres setmanes diversos exemples més d'hipocresia.

Fa poc, per exemple, van criticar la Copa Amèrica i la desfilada de Louis Vuitton. Però un repàs als darrers anys mostra que va ser precisament l'exalcaldessa Ada Colau la que es va arrogar el mèrit d'haver portat la Copa Amèrica a Barcelona. De fet, va ser ella mateixa la que va anunciar que l'Ajuntament posaria 10 milions d'euros per finançar part de l'esdeveniment.

De la mateixa manera, fa menys de dos mesos van sortir a les xarxes socials a posar el crit al cel sobre el mal funcionament dels trens a Catalunya. I, una altra vegada, van ser els usuaris els que els van recordar una obvietat: que des del 2018 formen part del Gobierno central, que té les competències en matèria de trens.

➡️ Política

Més notícies: