Primer pla de Roberto Vaquero parlant amb un micro i amb cara d'enfadat
POLÍTICA

VÍDEO: Roberto Vaquero destrossa a l'esquerra woke en 5 minuts

Critica que abracin les idees per 'moda' i s'oblidin de les necessitats reals dels ciutadans i de la nació

El líder del Frente Obrero, Roberto Vaquero, ha escrit un llibre amb el suggeridor títol de Per què l'obrer vota a la dreta. En ell hi defensa algunes de les tesis bàsiques que caracteritzen la seva formació política i la seva ideologia.

Segons ha explicat ell mateix diverses vegades, la seva ideologia és la d'un “patriotisme revolucionari”. És a dir, una defensa molt contundent de l'essència Espanya i una crítica molt dura als seus enemics. Entre aquests, en destaquen dos: l'islamisme i l'esquerra woke. I és que si alguna cosa caracteritza Vaquero és la seva oposició en rodó a totes les tesis woke.

“Ho abracen tot per moda”

A manera de promoció del llibre, Vaquero ha donat força entrevistes a diferents mitjans de comunicació. Una de les últimes ha estat per El Toro TV al mític programa El Gato al Agua. En ell, ha fet una anàlisi força encertada de la realitat social d'Espanya i de la postura que davant d'ella ha pres el wokisme.

Vaquero ha començat per situar el que, al seu parer, és l'origen del problema: la cultura assistencial al voltant de la immigració. “És gent que està lumpenitzada, que no té cap intenció de treballar i que es dedica a robar o malejar”, diu Vaquero. I això, continua, la ciutadania no només ho viu, sinó que també “ho paga”.

Davant això, Vaquer dona per perduda a l'esquerra woke. Segons explica, molts dels que ara defensen aquestes idees ho fan per un simple interès pragmàtic que ha abandonat els “principis”, diu. “Ho va començar a abraçar tot per modes”.

El brutal rapapolvo de Roberto Vaquero a la izquierda posmoderna

De fet, Vaquero ha explicat en multitud d'ocasions que quan ell era estudiant va coincidir amb les que ara són les cares més conegudes de Podem. Entre elles, Irene Montero. “Jo sé què pensaven llavors i què estaven fent ara. Ella[Irene Montero]era feminista radical i tot això del transgenerisme i del queer ho odiava a mort”.

Però la crítica més forta de Vaquero a l'esquerra postmoderna és que hagin oblidat la idea de nació. "La consciència de classe és inseparable de la consciència nacional", ha assenyalat Vaquero. "I són les dues identitats que estan atacant més perquè és on la gent es refugia", diu abans de concloure que "la destrucció de l'una és la destrucció de l'altra".

➡️ Política

Més notícies: