Muntatge amb la imatge de Xavier Rius en primer pla acompanyat de dos fotos més petites d'Irene Montero i Pablo Iglesias
POLÍTICA

La casta resisteix

Irene Montero vol ocupar un bon lloc a les llistes de Sumar

La casta se resiste

Tant parlar de casta i, al final, les ministres Irene Montero i Ione Belarra es resisteixen a no continuar a les llistes. Continuen les negociacions entre Podem i la plataforma creada recentment per Yolanda Díaz per concórrer junts a les pròximes eleccions generals. Unes negociacions que, pel que sembla, estan a punt de donar com a vencedora a la formació morada.

Aquest és un dels temes que ha tractat Xavier Rius, director d'E-Notícies, en el resum de premsa d'aquest dimarts, 6 de juny. Tant se val si Irene Montero és la ministra pitjor valorada i la que més polèmica ha generat en aquesta legislatura. Tot indica que Yolanda Díaz és haurà de cedir i posar-la entre els 3 primers llocs a les llistes de Sumar perquè hi ha massa escons en joc.

La nova ocurrència d'Ada Colau, la situació del PSOE de cara a les eleccions o l'esperat cara a cara amb Feijóo -que avui ha presentat el seu full de ruta- són altres temes tractats en el resum de premsa. Un resum de premsa en el qual el nivell internacional ha tingut un paper rellevant.

Xavier Rius també comenta l'aposta del primer ministre britànic contra la immigració una entrevista de La Vanguardia a Bret Easton -en la que parla de la cultura woke-.