Muntatge d'isabel Díaz Ayuso amb Toni Soler
POLÍTICA

Ayuso enfonsa Toni Soler i TV3 després de les seves crítiques: 'Doncs aquí està la fatxa'

Isabel Díaz Ayuso reacciona a la paròdia del Polònia i dispara on fa mal: parla d'aigua, impostos i dels esdeveniments esportius que es queden a Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha respost a la paròdia de TV3. En una entrevista per a Telecinco, Isabel Díaz Ayuso s'ha referit a diversos mèrits del seu govern. Després d'enumerar-los, ha conclòs: “doncs aquí hi ha la fatxa”.

La paròdia del Polònia

El programa de TV3, Polònia, parodia els uns i els altres. Però a ningú se li escapa que la dreta espanyola i certes figures a dins són blanc habitual. Entre elles, Isabel Díaz Ayuso és gairebé sempre a l'ull del programa. Tot i que és ben sabut que avui dia hi ha molta lleugeresa per qualificar els uns i els altres de “fatxa” o “extrema dreta”.

En aquesta ocasió, el programa de Toni Soler, un dels mimats del procés mediàtic, ha fet una paròdia de la cançó “Zorra”. En lloc d'això, han parlat de "fatxa". Més enllà de l'enginy, la cançó és una paròdia d'alguns dels èxits polítics d'Ayuso, entre els quals la F1 és un dels més destacats.

Al videoclip, apareix Ayuso cantant i Almeida i Aznar fent de comparses. El programa no desaprofita l'ocasió per fer una referència irònica al protagonisme que Ayuso té sobre Feijóo. “Que ja ha arribat el meu moment. Qui li diu a Alberto?”, canten els tres personatges.

"Facha" la versió de "Zorra" de Nebulossa d'Ayuso - Polònia

Aigua, impostos i esdeveniments

Díaz Ayuso presta més atenció del que pot semblar TV3. Fa poc, en ple desplegament periodístic de l'Operació Catalunya, va fer una entrevista a Ustrell a Catalunya Ràdio. La presidenta de Madrid va enviar un dard enverinat quan es va referir a la situació general de Catalunya i va dir que el victimisme no és la solució. Aquests dies també s'ha referit a la sequera i a la competència fiscal tan criticada entre Comunitats Autònomes.

I avui mateix, a Telecinco, ha parlat sobre la paròdia de “Fatxa”. Un altre cop, s'ha referit a Catalunya i ha tornat el tret. Entre altres coses, ha dit que “si obrir l'aixeta i tenir aigua és de fatxes, jo soc fatxa”. La presentadora ha recuperat una línia de la cançó i li ha preguntat “Què fem amb Alberto?”. Díaz Ayuso, que encara no vol obrir aquest meló, ha dit “jo soc a la meva fatxosfera”.

Aigua, impostos baixos - Catalunya és la regió amb més impostos propis - , cultura del treball, atraure grans esdeveniments a Madrid, etc. La presidenta s'ha despatxat a gust. I, de moment, la veritat és que la seva política i el seu perfil agraden.

➡️ Política

Més notícies: