Imatge del líder d'ERC Oriol Junqueras amb cara de sorpresa
OPINIÓ

El líder d'ERC té poc futur com a home del temps de TV3

Oriol Junqueras es podria guanyar la vida fent prediccions

El líder de ERC tiene poco futuro como hombre del tiempo de TV3

Oriol Junqueras no es guanyaria la vida com a home del temps. Ni tan sols de TV3. Fa uns mesos, en una conferència al Foro Nueva Economía va fer una predicció que ara s'ha hagut de menjar. Aquest és un dels temes estrella que ha comentat Xavier Rius, director d'E-Notícies, al recull de premsa d'aquest dilluns.

Un repàs en el qual queda clar que la premsa més propera a la Moncloa està sortint al rescat de Pedro Sánchez. Un exemple és el titular d'El País, que afirma que “una llista de Sumar amb Podemos allunyaria PP i VOX del Gobierno”. Una sentència que, sens dubte, beneficia la idea de l'actual president d'eliminar la formació morada del mapa polític espanyol.

Un dia més, ens hem despertat amb noves enquestes. Unes enquestes que deixen clar que PP i VOX tenen en el seu poder treure els socialistes de la Moncloa en els propers 4 anys. Per cert, aquestes mateixes enquestes també mostren la sacsejada que patiria Esquerra després de la debacle de les eleccions municipals del 28 de maig.

La notícia que Catalunya Ràdio ha apartat un dels fidels de Puigdemont o la delicada situació de la tele dels indepes són altres temes tractats per Xavier Rius en el directe que ha fet al seu canal de YouTube.