Muntatge de Santi Millán i el restaurant Boo Beach Club de Barcelona

MOLT +

El negoci que Santi Millán va obrir a Barcelona i ha acabat derruït

El restaurant Boo Beach Club que va obrir Santi Millán a Barcelona va patir diversos incidents que el van portar al tanc

Presentador de televisió, humorista o actor són algunes de les facetes professionals de Santi Millán. Tot i que. Potser una de les facetes menys conegudes del català és empresari.

Santi Millán ara es troba presentant el programa Adivina que hago a Telecinco. Tot i això, durant una època de la seva vida, Millán va voler provar sort en el món empresarial.

Fotografia de Santi Millán com a presentador de Got Talent a Telecinco

El 13 de juliol del 2011, en plena platja de la Mar Bella, al barri del Poblenou de Barcelona, Santi Millán va obrir el restaurant Boo Beach Club. Aquest restaurant estava ubicat en emblemàtic edifici en forma de vaixell, construït sobre l'espigó de Bac de Roca. Tot i això, actualment, aquest edifici ara és fruit del record.

Boo Beach Club, amb els seus distintius espais com el chill-out i l'àrea de còctels, destacava per oferir plats d'avantguarda. Sota la direcció culinària d'aquest restaurant hi havia Curro Palomares, distingit com a Campió d'Espanya de cuina d'autor el 2007.

Segons els experts en turisme, el preu mitjà d'un sopar al restaurant de Santi Millán oscil·lava entre 30 i 45 euros. A més de delectar el paladar, el lloc també era escenari de diverses activitats, des de concerts fins a tallers artístics i fins i tot cicles de monòlegs.

Boo Beach Club, el restaurant de Santi Millán, per dins

Tot semblava augurar a aquest restaurant un bon futur, però amb l'arribada de la nova dècada, tot se'n va anar en orris. El gener del 2020, el temporal Glòria va assotar amb força el litoral català, cosa que va afectar greument també l'edifici del Boo Beach Club.

Només un mes i mig després, amb l'arribada de la pandèmia de la COVID-19, el restaurant Santi Millán es va veure obligat a cessar la seva activitat durant un temps. Tot i això, l'agost de 2020, el Boo Beach Club va rebre l'estacada final.

Durant la matinada del 20 d'agost del 2020, el restaurant Boo Beach Club va ser pastura de les flames. Segons apuntaven fonts oficials, la causa del foc apuntava el sistema d'aire condicionat del bar. Tot i que, per sort, el sinistre no va deixar cap ferit, la veritat és que el restaurant va quedar completament calcinat.

Després de l'incendi, l'edifici, ja en ruïnes, va patir una ocupació il·legal. Per això, el 2023, el negoci del presentador Santi Millán va ser enderrocat, per decidió del consistori municipal de Barcelona.

➡️ Molt +

Més notícies: