Muntatge de la ciutat de Barcelona i la cafeteria del Corte Inglés de Plaça Catalunya
ACTUALITAT

La cafeteria de Barcelona amb les millors vistes de tota la ciutat: 'Heu de venir'

Descobreix un dels millors llocs per fer un cafè i veure la posta de sol al centre de Barcelona

Sens dubte, amb l'arribada de la primavera són molts els que aprofiten per sortir i gaudir del bon temps a Barcelona. Tot i això, no molts coneixen un dels millors llocs per veure el capvespre al centre de Barcelona.

Estem parlant de la Plaça Gastro Mercat, una cafeteria situada a la novena planta d'El Corte Inglés de Plaça Catalunya. Aquest espai promet ser un nou referent gastronòmic al centre de Barcelona.

Cafeteria d'El Corte Inglés de Plaça Catalunya

Des de la Plaça Gastro Mercat de Barcelona, els visitants podran gaudir d'una visió de 240° de la ciutat comtal. Gràcies a la remodelació que va patir la cafeteria Plaça Gastro Mercat el 2016, ara locals i turistes poden gaudir d'un dels edificis emblemàtics de Barcelona: La Sagrada Família.

El Corte Inglés ofereix un espai privilegiat a Barcelona

En un espai contemporani i obert, Plaça Gastro Mercat reuneix diversos llocs gastronòmics per satisfer tots els gustos culinaris. Seguint el concepte d'autoservei, els clients trien entre una varietat d'opcions a les parades. Després, els visitants accedeixen a un menjador amb vistes impressionants que van des de la Sagrada Família i Montjuïc fins a Plaça Catalunya.

Una de les característiques destacades és la versatilitat gastronòmica que s'adapta a diferents moments del dia: els entrepans són populars al matí. El sushi i el wok són els plats preferits al migdia, mentre que la pastisseria i els còctels es gaudeixen a la tarda. A més, hi ha una zona dedicada exclusivament a la degustació de marisc, peix i carn, així com un espai reservat ideal per a grups.

Interior de la cafeteria del Corte Inglés de Plaça Catalunya

Des d'El Corte Inglés, emfatitzen que no volen limitar el gaudi de les vistes per als seus clients. El seu objectiu és que tant els residents locals com els turistes puguin passar el temps que vulguin gaudir d'un cafè o d'altres delícies.

L'ús de productes locals i de qualitat és una prioritat per a ells. Per exemple, el pa de Baluard i els embotits d'Obach són alguns clars exemples del seu compromís amb la proximitat i l'excel·lència en la qualitat dels ingredients.

Així doncs, pujar a la novena planta d'El Corte Inglés de Plaça Catalunya i demanar un cafè mentre veus el capvespre, es pot convertir en un autèntic tret.

➡️ Actualitat

Més notícies: