Muntatge dels Porxos del Port i el cartell de La Cuina del Port

ACTUALITAT

Els 7 restaurants de Barcelona on es pot menjar i beure per 6 €: per temps limitat

Fins al 30 d'abril, els Porxos del Port acullen una ruta de tapes per 7 restaurants del Port Vell de Barcelona

Des del 8 d'abril i fins a final de mes, es pot gaudir a Barcelona d'una ruta anomenada ‘La Cuina del Port’. En aquesta ruta gastronòmica hi participen set restaurants de la zona dels Porxos del Port, més coneguda com els Porxos d'en Xifré i de Vidal Quadras, un edifici del segle XIX.

A la ruta de ‘La Cuina del Port’ hi participen set restaurants ubicats en aquest espai, el qual és considerat un bé d'interès local. Aquests set restaurants de Barcelona oferiran als turistes una tapa i una beguda per 6 euros.

Cartell de la ruta de tapes La Cuina del Port

Els set restaurants de ‘La Cuina del Port’

Per a la ruta de ‘La Cuina del Port’, l'Associació de Comerciants dels Porxos del Port ha organitzat un mapa amb la finalitat de què els visitants puguin localitzar els set establiments. Cada restaurant oferirà una tapa diferent i una beguda per 6 euros.

La Barra del 7 Portes —ubicat al carrer Reina Cristina, 11— ha preparat una paella de verdures acompanyada d'una copa de vi blanc. Al mateix carrer —però al número 6—, el restaurant Cadaqués Cuina Mediterrània ofereix una ostra especial Sorlut i una copa de cava Júlia Bernet.

El restaurant Perikete —al carrer de Llauder, 6— ha preparat per a la ruta gastronòmica uns calamars amb salsa de tomàquet amb una copa de vi. A pocs metres, el restaurant Arousa ofereix un tàrtar de vieira al Panipuri al costat d'una copa de vi Mara Godello.

Mapa de la ruta de tapes de Porxos del Port

L'H10 del Port Vell també participa de la ruta de tapes amb un còctel Aperol spritz o Còctel Martini espresso.

Els dos últims restaurants que participen a ‘La Cuina del Port’ són el Celler Vidres i Cristalls; i el restaurant Oaxaca Cuina Mexicana. El primer d'ells —ubicat al Passeig d'Isabel II, 6— ha preparat unes papes amanides acompanyades de Vermut de Reus. Per la seva banda, Oaxaca Cuina Mexicana ha preparat un tac pastor acompanyat d'una cervesa Malquerida, creada pels germans i xefs catalans, Ferran i Albert Adrià.

Aquesta ruta gastronòmica arribarà al seu punt final el pròxim dimarts, dia 30 d'abril. Així que disposes d'un temps limitat per poder menjar i beure per tan sols 6 euros a Barcelona. Tota una oportunitat única a la ciutat comtal.

➡️ Actualitat

Més notícies: