Fotomuntatge de Santi Millán amb una imatge del seu fill de petit i la seva dona Rosa Olucha
GENT

L'emotiu gest de Santi Millán i Rosa Olucha amb el seu fill: imatges precioses

Santi Millán i la seva dona, Rosa Olucha, són pares del Marc i de la Ruth. Ara el seu fill gran, ha fet 18 anys

Santi Millán i Rosa Olucha són una parella ben consolidada. El presentador i actor català va iniciar la seva trajectòria professional a la companyia 'La Cubana' i, posteriorment, va passar a treballar a 'La cosa nostra' amb Andreu Buenafuente.

Va ser el 2016 quan Santi Millán va fer el salt a Telecinco, presentant el programa 'Got Talent'. Santi Millán va ser notícia a causa de fer-se viral un vídeo íntim, en què apareixia mantenint relacions amb una dona, la qual no era Rosa Olucha.

El cert és que arran que sortissin a la llum les íntimes imatges, hi va haver molt enrenou a les xarxes socials i a la majoria de mitjans de comunicació. Tot i això, la parella ja ha superat aquest sotrac passat. El català es va casar el 2005 amb Rosa Olucha amb qui té dos fills, el Marc i la Ruth.

Unes imatges molt emotives

Ara, el fill gran de Santi Millán, el Marc, ha arribat a la majoria d'edat. Així ho va anunciar la seva mare a les seves xarxes socials amb una preciosa imatge. A més, Rosa Olucha va regalar als seus seguidors un emotiu vídeo amb imatges d'en Marc de petit amb el seu pare, Santi Millán.

"Per fi relaxar-me celebrant el plaer indescriptible que és estar amb tu. Avui que et fas gran. I mentre fora de l'ull les espelmes es van apagant, jo demano un desig per tu… Que siguis feliç, fill meu", va compartir a Instagram.

"Jo t'he parit, però tu m'has donat la vida. 18 anys de VIDA", va afegir Rosa Olucha al vídeo compartit a les xarxes socials. Unes paraules que acompanyen unes imatges commovedores. És una recopilació de fotos i vídeos de la vida del seu fill gran. 

Idèntic a Santi Millán

A la foto publicada per la dona de Santi Millán, podem veure que el seu fill és idèntic a ell. I és que tant el pare com el fill són com dues gotes d'aigua. Aquí us deixem una foto de Santi Millán de jove perquè pugueu veure la gran semblança amb el seu fill.

A més, la parella és molt activa a les seves xarxes socials i solen compartir diversos moments de la seva vida privada. On també apareix la seva altra filla, la Ruth.