Muntatge de Terelu Campos amb cabell ros apareix en primer pla amb una expressió seriosa, mentre que en un cercle vermell a la cantonada superior dreta es mostra Alejandra Rubio rossa amb els cabells curts i una il·lustració d'una dona embarassada ratllada amb una creu vermella.
GENT

Terelu Campos confessa què hauria passat si Alejandra Rubio hagués volgut avortar

Terelu Campos s'ha assegut en un plató de televisió per parlar sense embuts sobre l'embaràs de la seva filla

Després de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant de l'inesperat embaràs d'Alejandra i Carlo, Terelu Campos ha fet un pas endavant. Aquest divendres, 21 de juny, aquesta coneguda presentadora de televisió s'ha assegut al plató de ¡De Viernes! per parlar sobre l'arribada del seu primer net.

Entre altres coses, la comunicadora ha revelat com es va assabentar ella de la notícia i quina va ser la primera impressió. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció han estat les paraules que li va dir a la seva filla sobre la seva decisió de seguir o no endavant amb el seu embaràs.

Muntatge d'Alejandra Rubio i Terelu Campos posant, Alejandra amb un trofeu i Terelu Campos amb un abric negre.

Tant és així que, segons Terelu Campos, no va dubtar a assegurar-li a la influencer que estaria al seu costat per recolzar-la en el cas que decidís avortar. “No tinguis cap dubte que estaré allà en la decisió que preneu o que prenguis”, han estat les paraules que ha utilitzat la comunicadora.

Una possibilitat que podria haver estat sobre la taula, tenint en compte l'edat que actualment tenen Alejandra Rubio i Carlo Costanzia. Tot i això, durant la seva exclusiva de dimecres, tots dos van confirmar que des del principi van tenir clar que volien continuar amb l'embaràs.

Captura d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia com a convidats de De Divendres

“Vaig sentir por i una responsabilitat molt gran. No m'ho esperava, però sempre vam tenir clar que el volíem tenir”, va assegurar l'actor en aquesta entrevista.

Terelu Campos va assegurar a Alejandra que estaria al seu costat sense importar la decisió que prengués

Tot i estar treballant a La 1 i portar mesos totalment deslligada de Mediaset Espanya, Terelu Campos ha tornat aquest divendres, 21 de juny, a Telecinco. I ho ha fet per compartir amb l'audiència de ¡De Viernes! com està vivint tota la polèmica que s'ha generat sobre l'embaràs de la seva filla.

Entre altres coses, la mare d'Alejandra Rubio ha revelat quina va ser la seva reacció quan va saber aquesta notícia. Tal com ha assegurat la presentadora, ella s'assabenta de l'embaràs “de cop i volta”.

Tant és així que quan la influencer la va informar sobre el seu estat, la primera reacció de Terelu Campos no va ser la que esperava. “Ah, d'acord”, és l'únic que va dir a la noia.

Una història que coincideix amb la que va explicar Alejandra aquest dimecres, 19 de juny, durant la seva entrevista a ¡Hola!. Segons explica, al cap de poc temps de fer-se la prova, la seva mare va començar a sospitar.

Terelu Campos amb cabell ros asseguda en una cadira amb fons de plantes i flors. Captura de '¡De Viernes!' el 21 de juny de 2024

De fet, Terelu Campos li va arribar a preguntar si li passava alguna cosa. Moment que la influencer va aprofitar per explicar-li tota la veritat: “Mentre estàvem parlant d'una altra cosa, li vaig deixar anar de cop i volta”.

Segons Alejandra, el primer que li va dir la seva mare va ser: “Ah, d'acord, ara ho entenc tot”. “Després, ja em va dir que, fos el que fos, prenguéssim la decisió que prenguéssim, estaria amb nosaltres i ens faria costat”, va afegir a continuació. Conversa que la presentadora també ha compartit a ¡De Viernes!.

D'altra banda, Terelu Campos ha aprofitat la seva visita a aquest programa de televisió per resoldre d'una vegada per totes un rumor incòmode. Durant aquests mesos, molts han parlat sobre la suposada mala relació que existeix entre ella i Mar Flores.

Tot i això, segons li ha confirmat a Santi Acosta i a Beatriz Archidona, actualment no manté cap mena de relació amb la mare de Carlos perquè “no l'hem tingut mai”.

➡️ Gent

Més notícies: