Muntatge amb Gema López amb Terelu Campos i Mar Flores al plató d''Espejo Público'

GENT

Gema López apunta al veritable motiu de l'enemistat entre Terelu Campos i Mar Flores

Gema López parla a 'Espejo Público' sobre l'origen de l'enemistat entre Terelu Campos i Mar Flores més enllà dels seus fills

Mar Flores i Terelu Campos estan obligades a entendre's vulguin o no. I és que els seus fills Alejandra Rubio i Carlo Costanzia han deixat anar la seva història d'amor.

Tots dos eren enxampats deixant anar la seva passió amb un petó al mig del carrer. El que, inevitablement, ha generat un gran enrenou.

Tot i això, ningú ha reparat en el problema que això pot suposar per a les seves respectives famílies. Es pot entendre aquest idil·li com una traïció?

Captura de Gema López parlant sobre Terelu Campos i Mar Flores a 'Espejo Público'
Gema López exposa l'enemistat entre Terelu Campos i Mar Flores | Antena 3

Ha estat Gema López qui ha aportat detalls al respecte a Espejo Público, on ha analitzat la suposada enemistat entre Mar Flores i Terelu Campos.

Així, ella ha comentat que malgrat el que procuren mostrar de cara al públic, Terelu i Mar no estarien gaire d'acord amb el romanç sorgit entre els seus fills.

Una enemistat que vindria de lluny i que té nom propi: Nuria González. Ella seria el factor comú que hauria enfrontat a les 'consogres'.

Gema López apunta al motiu de l'enemistat entre Mar Flores i Terelu Campos

I és que per entendre-ho, ens hem de remuntar a l'etapa en què Nuria González era íntima amiga de Mar Flores.

En aquell moment, Mar Flores mantenia una relació amb Fernando Fernández Tapias. Però, després que Flores fos infidel a l'empresari amb Alessandro Lequio, ell acabava als braços de Núria.

Una cosa que Mar mai no va ser capaç de perdonar-li a la seva llavors amiga. I on encaixa en aquesta història Terelu Campos? Doncs bé, Nuria González també és íntima amiga de Campos.

Muntatge de Carlo Costanzia seriós amb collarets d'or a 'De Viernes!' i Alejandra Rubio somrient a 'Fiesta'
Alejandra Rubio i Carlo Costanzia, al punt de mira | e-noticies.cat, Mediaset

De fet, María Teresa Campos va ser una de les primeres que li va donar una oportunitat a la televisió. Són tan amigues que per a la filla de Terelu, Alejandra Rubio, Fernando Fernández Tapias era un més de la seva família.

D'aquí provenia aquesta guerra silenciosa a què molt pocs han parat atenció. I justament pel mateix motiu, la relació entre Alejandra i Carlo Costanzia pot no fer sentir molt bé les seves respectives famílies.

De moment, tant Terelu com Mar Flores han optat per mostrar una actitud molt semblant davant de la polèmica. Cap d'elles s'han volgut involucrar i insisteixen que respectaran la vida privada dels seus fills.