Dues dones amb expressions serioses en un programa de televisió, amb gràfic d'explosió entre elles.
GENT

L'aplaudida resposta d'Isa Pantoja al dur atac de Terelu Campos

Isa Pantoja respon de manera contundent a Terelu Campos després de comparar-la amb la seva filla Alejandra Rubio

Isa Pantoja s'ha pronunciat a Vamos a ver sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio. I és que ella millor que ningú entén la seva situació, ja que es quedava embarassada amb ni més ni menys que 17 anys.

Així, Isa no ha dubtat a donar la seva opinió més sincera sobre el que s'ha convertit en la bomba del moment. I la veritat és que la filla d'Isabel Pantoja s'ha mostrat molt empàtica i comprensiva, a més de desitjar el millor a la futura mare.

"En el meu cas, la meva mare no va rebre la notícia més feliç i tampoc no ho esperava. El meu fill té 10 anys i jo llavors en tenia 17. Jo m'ho vaig prendre igual que Alejandra", assegura Isa.

Imatge d'un programa de televisió anomenat

De la mateixa manera, Pantoja ha recordat com li va comunicar la notícia. "Jo ja sabia que estava embarassada, però a ella li va sortir l'instint maternal de protegir-me. Va agafar les regnes de la situació i em va dir: «jo soc aquí»".

Cosa que suposa que també haurà succeït en el cas de Terelu Campos. "Em va dir el típic que suposo que Terelu també haurà dit a Alejandra. L'important és sentir que tens suport", sosté.

De la mateixa manera, i malgrat que Isa Pantoja ara mateix no compta amb el suport de la cantant, no dubta de les capacitats d'Alejandra Rubio com a mare jove.

Isa Pantoja respon contundent a Terelu Campos

"I al final aquest nen tira endavant, estigui o no Terelu", adverteix Isa. "Aquest nen és per a tota la vida, i per això hi ha la seva mare que el cuidarà".

A més, Isa Pantoja també ha respost a certs comentaris negatius que Terelu Campos va fer fa un temps quan van voler comparar la seva filla amb ella. I la veritat és que ha mostrat molt contundent.

Dues persones assegudes en un sofà durant un programa de televisió, conversant i somrient.

Fa uns anys, Terelu Campos es molestava profundament amb una comparació que van fer entre la seva filla Alejandra i Chabelita. Sobretot, perquè ella considerava que Isa es dedicava a viure del conte i no s'estava formant professionalment ni tenia cap vocació.

Acusacions a què Isa Pantoja ha aprofitat per respondre. D'aquesta manera, ha deixat molt clar que ella té molt d'afecte a Alejandra i per això no entraria al drap. "No em vull sumar a tot l'assetjament", ha dit als seus companys.

"Respecte a Terelu, jo entenc que defensi la seva filla, perquè les comparacions són odioses, però tampoc cal que faci aquest menyspreu cap a mi", ha sentenciat contundent enviant-li un petit missatge. "Perquè no és més que ningú".

"No es pot escopir cap amunt", han apuntat alhora la resta de col·laboradors. "Les voltes que fa la vida...".

➡️ Gent

Més notícies: