Muntatge de Carlo Costanzia seriós en armilla grisa, Alejandra Rubio trist en vestit negre i ells en una llanxa
GENT

Enxampen Carlo Costanzia traint Alejandra Rubio a Eivissa: hi ha moltes proves

Carlo Costanzia hauria intentat pactar amb un conegut paparazzi del nostre país a l'esquena d'Alejandra Rubio


Unes hores després que Alejandra Rubio hagi anunciat el seu primer embaràs, Carlo Costanzia s'ha convertit en el centre de totes les mirades. I tot després que hagi sortit a la llum la seva darrera traïció a la mare del primer fill.

Durant aquests anys, la influencer sempre s'ha mostrat molt reticent a parlar públicament de la seva vida privada o a vendre algun tipus d'exclusiva. Per això ara, i després de la darrera entrevista, ha estat molt criticada i qüestionada.

Carlo Costanzia i Alejandra Rubio, amb rostre neutre, passejant pel carrer

Però sembla que, ara com ara, aquesta ha estat l'única vegada que Alejandra Rubio s'ha prestat a guanyar diners d'aquesta manera. Tanmateix, no seria la primera vegada que Carlo Costanzia s'hauria embutxacat certa quantitat de diners a costa de la seva xicota.

A principis de febrer, aquesta mediàtica parella es va convertir en el centre de totes les mirades després de ser, suposadament, enxampada per Semana. A través de la corresponent portada, la revista va confirmar la relació sentimental d'aquests dos joves.

Sergio Garrido amb rostre neutre mirant de banda, armilla verda i un micròfon vermell davant

No obstant això, i encara que al principi semblava que es tractava d'un robat, diversos professionals de la comunicació no van trigar assenyalar Carlo Costanzia. I tot després d'assegurar que l'actor havia estat qui s'havia posat en contacte amb la premsa per pactar aquestes fotografies.

Ara, Sergio Garrido ha tornat a sembrar el dubte sobre l'actual parella d'Alejandra Rubio en confirmar que ha intentat arribar a un acord econòmic amb ell.

Actualment, la parella es troba de vacances a l'illa d'Eivissa. Motiu pel qual el paparazzi i diversos dels seus companys s'hi han traslladat a la recerca de la foto perfecta.

Segons ha assegurat a TardeAR, però, quan han demanat a Carlo Costanzia que posés amb la mare del seu futur fill, la resposta que han rebut no ha estat l'esperada:

“Li hem dit: «Posa una mica amb Alejandra a la popa del vaixell i et deixem tranquil». I ell ens ha dit: «Bé, és clar, però si fem això, hem de cobrar, oi?». Així m'ho ha dit ell”.

Carlo Costanzia estaria intentant guanyar diners gràcies a la relació amb Alejandra Rubio

No hi ha cap dubte que Carlo Costanzia i Alejandra Rubio s'han embutxacat una gran suma de diners per la darrera exclusiva. Tant és així que, segons ha assegurat Kiko Matamoros a Ni que fuéramos, la quantitat pujaria fins als 85.000 €.

Ara bé, tot apunta que l'actor també està intentant augmentar el seu patrimoni econòmic a l'esquena de la influencer. O això és el que, almenys, ha deixat entreveure Sergio Garrido aquest dimecres, 19 de juny.

Muntatge de Carlo Costanzia seriós amb collarets d'or a 'De Viernes!' i Alejandra Rubio somrient a 'Fiesta'

Durant l'última emissió de TardeAR, el paparazzi ha revelat una de les últimes converses que ha mantingut amb Carlo Costanzia a Eivissa. Tal com ha assegurat aquest professional de la comunicació, ell i uns altres companys han demanat a l'actor que posés amb Alejandra Rubio.

Moment en què el jove ha intentat guanyar més diners a costa de la seva relació amb la influencer. Tant és així que, a l'esquena d'ella, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de demanar alguna cosa a canvi.

Segons Garrido, la resposta l'ha donat el mateix Carlo Costanzia. Una reacció que, com es podia esperar, no ha passat desapercebuda en aquest programa de Telecinco. “Ja hi veuen un negoci, és clar”, ha opinat Leticia Requejo.

Per la seva banda, Ana Rosa Quintana ha intentat justificar les paraules de Carlo Costanzia. “Jo crec que el que l'ha fastiguejat és que l'exclusiva surt avui i, d'alguna manera, tu els trenques una mica… Perquè són les primeres imatges a Eivissa”.

➡️ Gent

Més notícies: