Muntatge de Gema López amb Terelu Campos i la portada de la revista 'Hola!'
GENT

El primer que va fer Terelu Campos després de saber que seria àvia, segons Gema López

Terelu Campos es convertirà en àvia abans del que s'esperava i Gema López destapa la reacció que ha tingut

Gema López ha analitzat a Espejo Público la que és la notícia del dia i que ens ha deixat a tots impactats: Alejandra Rubio, embarassada de Carlo Costanzia.

Però ja no només això, sinó que molts estan expectants davant de la reacció que ha tingut Terelu Campos, futura àvia, davant aquesta notícia. Què va ser el primer que va fer en assabentar-se'n?

Gema López ho ha destapat a Antena 3, on ha analitzat la notícia que ens ha deixat a tots sense paraules.

"Aquest matí, notícia bomba de la revista ¡Hola!, Alejandra Rubio embarassada", ha començat dient López. "Només fa cinc mesos que surt amb el fill de Mar Flores", destacava.

Captura de Gema López a 'Espejo Público'

D'aquesta manera, la mateixa Alejandra Rubio ha confessat que la primera persona a qui ho va explicar va ser a la seva mare, Terelu Campos, a qui està molt unida.

I és que aquesta notícia no només ha canviat la vida de la jove parella, sinó també la de les seves famílies respectives, que es veuen embolicades en un autèntic huracà mediàtic. Una cosa que se suma a la polèmica que s'ha generat amb la recent missa funeral en homenatge a María Teresa Campos.

La cridanera actitud de Terelu Campos fa dies que és objecte de debat, sobretot per la gran serietat que ha mostrat últimament. Així, molts es preguntaven què li passava realment a Campos.

Captura de Terelu Campos enfadada a D Cor

Gema López destapa la reacció de Terelu Campos a l'embaràs de la filla

Una pregunta que per fi ha obtingut resposta. Tot indica que Terelu estava preparant-se per a la gran bomba que estava a punt d'explotar.

L'embaràs de la seva filla amb 24 anys i tot just portant 5 mesos de relació amb Carlo Costanzia, cosa que ha generat un gran impacte. I no n'hi ha per menys.

Així, Gema López ha destapat la reacció que va tenir Terelu Campos i el primer que va dir a la seva filla.

Captura d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia com a convidats de De Divendres

"La meva mare em va dir que se n'havia anat una vida i ara en ve una altra", confessa Rubio. "Portarà molta alegria a la família", considera la noia.

Tot i el primer impacte, sembla que Terelu està més que disposada a ajudar a la parella i afrontar el paper d'àvia.

Així, molts esperen ara que Campos es pronunciï i digui realment què opina o com se sent. Una bomba que cau en un moment força complicat per al clan, ja que recordem que fa poc que moria María Teresa Campos.

A més, a això també s'hi afegeix la guerra familiar que Carmen Borrego manté amb el seu propi fill. Una etapa, sens dubte, molt turbulenta per a les germanes i també per a la família.

➡️ Gent

Més notícies: