Muntatge d'un primer pla d'Alejandra Rubio somrient, un nadó amb peces de lletres i una rodona vermella amb una creu blanca
GENT

Última hora sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio: per què no anomenarà la filla Teresa

Alejandra Rubio ha encès totes les alarmes en confirmar públicament el seu embaràs amb Carlo Costanzia


Hores després de celebrar-se la missa que les Campos han organitzat en honor al 83è aniversari de María Teresa Campos, Alejandra Rubio ha fet saltar totes les alarmes. I tot després de confirmar durant la seva última i inesperada entrevista que està esperant el seu primer fill amb Carlo Costanzia.

Ara bé, el que més ha cridat l'atenció d'aquesta exclusiva ha estat la decisió que ha pres la influencer en relació amb el nom del seu futur nadó.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre neutre al lliurament del Premi BMW

Malgrat que encara no coneixen el sexe del seu fill, ja que només porta tres mesos de gestació, Alejandra Rubio té una cosa clara: el nom de Teresa està descartat.

“No crec que seguim la tradició. A la família de Carlo sí que n'hi ha, però a la meva no tant. Sé que a la meva mare li faria molta il·lusió, però m'agraden els noms més buscats, menys comuns”, ha assegurat la col·laboradora de televisió.

En canvi, si és nen, a Alejandra Rubio sí que li agradaria que es digués Carlo. Tanmateix, la influencer ha deixat clar que és una decisió que ha de prendre amb la seva parella.

Alejandra Rubio té clar que, si és nena, no l'anomenarà Teresa

A principis de febrer, la revista Semana va confirmar a través de la portada que Alejandra Rubio i Carlo Costanzia havien iniciat una relació sentimental. Aquest dimecres, 19 de juny, però, ¡Hola! ha deixat tots els seus lectors sense paraules en revelar en exclusiva el primer embaràs de la parella.

Durant la seva entrevista, tots dos han compartit algunes dades sobre aquest moment tan especial de les seves vides. Entre ells, com se'n van assabentar i com ho van explicar a les seves respectives famílies.

Muntatge de Carlo Costanzia seriós amb collarets d'or a 'De Viernes!' i Alejandra Rubio somrient a 'Fiesta'

Ara bé, el que més ha cridat l'atenció ha estat la decisió inesperada que ha pres Alejandra Rubio. Tot i que sempre ha estat molt unida a la seva mare i a la seva àvia, la noia no vol que el seu nadó s'anomeni Teresa en el cas que sigui nena.

Tal com ha assegurat la col·laboradora de televisió, a la seva família no se segueix “la tradició”; a més, a ella li agraden els noms una mica “més rebuscats”.

Tant Alejandra Rubio com Carlo Costanzia no han tingut cap problema a compartir altres detalls sobre el seu embaràs. Entre ells, quan està previst que neixi el nadó.

Captura d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia com a convidats de De Divendres

Després d'assegurar que sempre van tenir molt clar que volien continuar amb l'embaràs, tots dos han confirmat que la influencer surt de comptes al desembre. “Estic de tres mesos i gairebé dues setmanes”, ha matisat ella. D'aquesta manera, ha deixat clar que tota la informació que va sortir a la llum al març era falsa.

A més, Alejandra Rubio ha assegurat que, “al principi, no va ser fàcil”: “De sobte, el cos va començar a fer coses rares. Cansament, moltes nàusees… He tingut de tot”.

Tanmateix, l'actual parella sentimental de Carlo Costanzia no només ha notat canvis en l'aspecte, sinó també en els gustos alimentaris. Tant és així que la futura mare ja ha tingut els primers capritxos. “Ha estat la xocolata, quan abans no ne menjava tant”.

D'una altra banda, Alejandra Rubio i el pare del seu futur fill també han compartit com i quan ho van dir a les seves famílies. I encara que l'actor ha trigat a comunicar-ho als seus pares “per si hi havia complicacions”, la influencer no va dubtar a dir-ho a Terelu Campos:

“Al cap de poc temps de fer-me la prova, em va preguntar què em passava. Ella em notava rara i molt nerviosa.[…]Em va dir que, fos el que fos, prenguéssim la decisió que prenguéssim, estaria amb nosaltres i ens donaria suport. La meva mare és increïble”.

➡️ Gent

Més notícies: