Fotomuntatge amb un fons d'un cor trencat, al capdavant Xavi Hernández i Carles Puyol amb una rodona vermella de Núria Cunillera

GENT

La suposada baralla que va tenir Xavi Hernández amb Carles Puyol per Núria Cunillera

Xavi Hernández i Carles Puyol haurien protagonitzat una baralla per Núria Cunillera fa més d'una dècada

Xavi Hernández, actual entrenador del Barça, torna a estar en boca de tothom. I és que, segons apuntaven molts mitjans aquest divendres, Joan Laporta ja no comptaria amb el de Terrassa per dirigir al camp l'equip blaugrana la temporada que ve.

Una decisió que hauria pres el president, després de les últimes declaracions de l'entrenador que haurien fet malbé les il·lusions de Joan Laporta. Aquestes informacions han posat al punt de mira el tècnic del Barça, que va anunciar, fa menys d'un mes, la seva continuïtat al club almenys per una temporada més en una roda de premsa conjunta amb el president.

Per aquesta raó, les últimes hores, no s'ha fet més que parlar de Xavi Hernández. I no s'ha pogut evitar rescatar un episodi del passat de l'entrenador blaugrana que hauria implicat tant la seva dona com el seu excompany Carles Puyol.

La suposada baralla entre Xavi Hernández i Carles Puyol per la seva dona

Xavi Hernández hauria protagonitzat una sonada baralla amb Carles Puyol fa uns quants anys. Així ho revelava el mitjà futbolprimera.es. Segons asseguren, la suposada baralla hauria tingut a veure amb un 'embolic de faldilles'.

Ens remuntem a la temporada 2010-2011, quan tant Xavi Hernández com Carles Puyol formaven part de la plantilla del primer equip del FC Barcelona. L'aleshores capità del Barça "va posar punt final a la seva relació amb la mallorquina Malena Costa, mentre que Xavi Hernández va deixar la seva antiga parella per iniciar un festeig amb Núria Cunillera", explicaven des de l'esmentat mitjà.

Tot i això, Carles Puyol, que estava solter, "tirava la canya" constantment a qui ara és la dona de Xavi Hernández. "Un gest lleig que va fer que Xavi, en adonar-se de què havia passat, tingués més que paraules al vestidor culer, arribant fins i tot a les mans i sent separats per Cesc Fàbregas".

Després dels fets, segons relaten, la relació entre tots dos futbolistes sembla que es va refredar. "Amb prou feines es dirigien la paraula, deixant un vestidor més que trencat". A més, des de futbolprimera.es, apunten que la rivalitat entre Xavi i Carles Puyol hauria estat "un dels principals motius de la marxa de Guardiola".

La veritable relació entre Xavi Hernández i Carles Puyol

No obstant això, tot serien, de moment, només rumors. I és que l'última cosa que hem sabut de la relació entre Xavi Hernández i Carles Puyol és que es porten de meravella.

Tots dos van formar part de l'equip que va portar el Barça a dalt de tot, en el que ja es considera com l'època daurada del barcelonisme. De fet, el novembre del 2023 els podíem tornar a veure tots dos amb el Barça.

I és que Carles Puyol decidia visitar Xavi Hernández mentre entrenava l'equip. Unes imatges que compartia el mateix compte de X del FC Barcelona i que molts fanàtics van aplaudir.

➡️ Gent

Més notícies: