Raphinha en primer pla il·luminat amb diversos focus que apunten des del fons

FUTBOL

Raphinha posa una sola condició per sortir del FC Barcelona

Raphinha en venda malgrat el gran nivell, però la sortida només es farà efectiva si el Barça compleix el seu únic desig

Raphinha va començar la temporada com a titular indiscutible, però diversos factors van fer que perdés el protagonisme. El brasiler va iniciar bé el curs, però va estar baixant el nivell cada vegada més i va acabar lesionat. A més, la irrupció d'alguns jugadors del planter va fer que l'atacant es quedés sense lloc i que en tornar no fos a l''11' inicial.

El Barça és un club on hi ha molta competència i qualsevol pas en fals et pot deixar fora. Per sort, Xavi Hernández ha posat Raphinha d'interior per la banda esquerra i està jugant millor que mai. Ara, la seva sortida podria produir-se si les condicions són les adequades.

La sortida de Raphinha no és impossible

Raphinha ha assegurat diverses vegades que està molt content al Barça i no vol marxar. Té contracte fins a 2027 i un valor de mercat de 50 milions. Tot i ser un intocable per a Xavi, a la directiva culer estarien disposats a vendre'l si l'oferta supera els 60 milions d'euros.

Raphinha està sent una peça clau a la recta final de la temporada i molts dels grans d'Europa s'hi han fixat. No obstant això, també ha aixecat passions a l'Aràbia i el Barça podria rebre alguna trucada interessant des del país asiàtic. Tanmateix, encara que posin els 60 milions a sobre de la taula, el brasiler no acceptarà la proposta, ja que la seva única petició per sortir és tornar a la Premier League.

Raphinha durant un partit amb el FC Barcelona mirant a un costat

Tot i que Raphinha vol ser al Barça, no veuria amb mals ulls jugar en un bon equip de la Premier League. Aquesta informació ha estat confirmada recentment per Mundo Deportivo i ja s'havia sentit més d'una vegada. L'Arsenal, per exemple, és un dels conjunts als quals s'ha vinculat més l'atacant culer.

El Barça pot vendre Raphinha

Raphinha està marcant les diferències aquests darrers partits i ha ajudat molt l'equip. Malgrat que Joan Laporta i Deco li tenen molta estima, una bona oferta canviaria el transcurs dels esdeveniments. A partir dels 60 milions, el Barça escoltarà activament la proposta que es faci.

Encara que Raphinha no vol marxar del Barça, podria arribar a acceptar una oferta de la Premier League si sap que no el volen. Si Xavi li confirma que no té lloc, veuria amb bons ulls la lliga anglesa com a pròxim destí. Això sí, Raphinha té clar que per anar a l'Aràbia Saudita no es mourà, només sortirà si és per tornar a Anglaterra.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: