Muntatge de fotos en primer pla de Sara Carbonero i Eva González mirant a càmera
GENT

Els missatges que delaten a Sara Carbonero i Eva González: així és la seva relació

Sara Carbonero i Eva González es van intercanviar nombrosos missatges que demostren com és en realitat la seva relació

Sara Carbonero i Eva González van quedar unides per sempre per la seva relació amb el que va ser capità de la Selecció. Mentre que la sevillana va tenir una relació de tres anys amb l'exguardameta, la Sara va estar 11 anys i van tenir dos fills en comú.

El fet que totes dues mantinguessin un idil·li amb el mateix home no va suposar mai un problema entre elles. Tot al contrari. La seva relació és excel·lent, com així confirmen els missatges que es van intercanviar entre elles.

Els missatges entre Sara Carbonero i Eva González

Al món del paper cuixé és habitual que les relacions s'intercanviïn entre els famosos. És el cas de Sara Carbonero i Eva González, que van quedar unides per haver mantingut una relació amb Iker Casillas.

La història de la sevillana i l'exjugador del Reial Madrid va finalitzar dos anys abans que aquest iniciés un idil·li amb la periodista esportiva. No obstant això, malgrat el poc temps que els va separar, entre l'Eva i la Sara hi ha una relació excel·lent. N'és una prova els missatges que es van intercanviar quan Carbonero va anunciar la seva ruptura amb Iker.

Primer plànol de Sara Carbonero somrient a la inauguració del Centre Mèdic Maso

La periodista sol ser molt activa al perfil d'Instagram, on publica nombroses frases motivadores i fotos molt personals. Totes elles amb l'elegància que sempre caracteritza a la Sara que pot presumir de no comptar amb gaires haters i sí seguidors fidels.

Seguidors com l'Eva que ha estat molt atenta als moviments de l'exdona de Casillas. Tant la model com la periodista se segueixen a les xarxes i no han dubtat a respondre algunes de les seves publicacions.

Eva González com a presentadora de La Voz de Antena 3

Poc després de confirmar-se la ruptura entre l'exguardameta i la Sara, l'Eva va comentar diverses de les seves fotos amb nombrosos afalacs. "Guapa!", "Bella!", són només alguns dels exemples dels missatges de l'andalusa.

De la mateixa manera, Carbonero va respondre amb un sentit "Quin art més gran el teu!", a les paraules de González. El que demostra que la relació entre elles és molt cordial i propera.

Sara Carbonero i Eva González, unides contra l'adversitat

La relació d'amistat entre l'Eva i la Sara és més que evident. Cap de totes dues l'han negada quan els mitjans els han preguntat sobre això.

De fet, quan la Sara va confessar haver estat operada d'un tumor maligne, l'Eva no va dubtar a mostrar-li suport en públic. "Estic convençuda que tot sortirà bé, sé que es recuperarà", va comentar en un esdeveniment. També va respondre al seu missatge a les xarxes enviant-li "tot el meu ànim, el meu suport i el meu afecte".

Muntatge de Sara Carbonero somrient amb uns tirants blaus i Eva González seriosa amb els cabells recollits, els llavis vermells i bufanda blanca

Una prova de profund respecte entre elles que trenca amb qualsevol rumor sobre un possible distanciament. I és que són massa coses les que l'Eva i la Sara comparteixen a les seves vides. Algunes doloroses, com els rumors que apuntaven que l'Iker podria haver-los estat infidel.

Un tema que, segons una font, va ser un tema recurrent a les converses privades entre González i Carbonero. Pel que sembla, lluny de les mirades indiscretes de les xarxes, les dues exparelles de Casillas parlen molt sovint per telèfon.

En aquestes converses, haurien posat en comú la relació amb l'exjugador de futbol i els dubtes sobre la seva fidelitat. Sigui com sigui, el cert i rellevant és que l'Eva i la Sara són grans amigues i han sabut separar el cor de la raó.

Es va rumorejar que a l'Eva podria haver-li molestat que la periodista hagués iniciat un romanç amb Casillas poc després de trencar amb ella. No obstant això, la realitat és que mai no hi va haver rancúnia ni distanciament entre elles. Tot al contrari, avui dia continuen unides i regalant-se nombroses mostres d'afecte.

➡️ Gent

Més notícies: