L'actual entrenador del Barça, Xavi Hernández, amb una foto en què apareix l'escut del club que presideix Joan Laporta.
FUTBOL

Els 3 grans beneficiats després de la destitució ja confirmada de Xavi Hernández

El Barça ha pres la decisió de destituir Xavi Hernández i hi ha 3 clars beneficiats després de la marxa de l'entrenador

El Barça i Xavi Hernández separaran els seus camins les pròximes hores després de la dràstica decisió del president del club, Joan Laporta. Amb tot això, Xavi Hernández Creus, que va ser ratificat fa menys d'un mes com a primer DT de l'equip culer, serà destituït abans que s'acabi aquesta temporada oficial. Així ho ha decidit Joan Laporta, que considera que Xavi Hernández li ha pres els cabells i que realment no confia en un projecte que ha costat molt esforç i diners.

Un cop confirmada la decisió de Joan Laporta, hi ha 3 persones que se'n beneficiaran i molt de la destitució de Xavi Hernández. Parlem de 3 figures que no entraven als plans de Xavi Hernández i que, després de la marxa de l'entrenador vallesà, tornaran a comptar amb una nova oportunitat a Can Barça. El Barça s'ha convertit en un circ que brilla per la seva inestabilitat i falta de rumb i, per si no n'hi hagués prou, ara també es quedarà sense director d'orquestra.

Així doncs, malgrat la victòria del Barça a terres d'Almeria amb dos grans gols de Fermín López, Xavi Hernández serà destituït com a entrenador del Barça en les pròximes hores. La decisió l'ha avançat RAC1 i, uns minuts més tard, l'ha pogut contrastar 'e-Notícies'. S'espera que el relleu de Xavi Hernández a la banqueta sigui l'alemany Hansi Flick, que, a diferència de Xavi Hernández, sí que confiarà en 3 descarts de l'egarenc.

Xavi Hernández se'n va i Joan Laporta ho confirma: hi ha 3 grans beneficiats, a més de Hansi Flick

El Barça, amb Joan Laporta al capdavant, ha decidit prescindir dels serveis de Xavi i el seu relleu a la banqueta serà l'entrenador alemany Hansi Flick. Tot i que Joan Laporta va convèncer Xavi perquè reconsiderés la seva decisió i es quedés al Barça, ara ha fet un gir radical i vol destituir l'egarenc.

El motiu de l'enuig de Laporta és que, abans del partit contra l'Almeria, Xavi es va pronunciar sobre el futur del Barça deixant entreveure que, sense fitxatges nous, competir seria impossible. Joan Laporta va escoltar aquestes declaracions i va entrar en còlera, ja que anaven totalment en contra dels arguments que el mateix Xavi va pronunciar per acabar de motivar el president. Així doncs, la decisió està presa i ara només falta veure quan s'executarà, encara que està previst que sigui després del xoc de Lliga contra el Rayo.

Xavi Hernández amb un gran somriure a la sala de premsa

El substitut de Xavi serà l'entrenador alemany Hansi Flick, que feia uns quants mesos que planificava la seva arribada al Barça tot i que la situació amb l'egarenc era incerta. Joan Laporta vol tenir un entrenador experimentat i que, sobretot, consideri que amb la plantilla actual es pot competir per tot. A més, per si no n'hi hagués prou, Hansi Flick vol repescar 3 futbolistes sacrificats i sentenciats que no entraven en els plans de Xavi Hernández.

Els 3 grans beneficiats després de la destitució ja confirmada de Xavi Hernández

Després de la confirmació de la destitució de Xavi Hernández, hi ha 3 grans beneficiats que podran gaudir d'una nova revàlida a Can Barça. Parlem de 3 figures que Xavi Hernández ja havia sentenciat i que, ara, amb l'arribada de Hansi Flick, podran tenir una nova oportunitat com a jugadors del Barça.

Com és lògic, Flick arribarà a la ciutat comtal per tancar alguns fitxatges del seu gust, però també vol comptar amb 3 figures descartades per Xavi Hernández. Parlem de Joao Félix, Joao Cancelo i Vitor Roque. El primer de la llista no entrava als plans de Xavi Hernández i amb prou feines està tenint minuts, però agrada molt a Joan Laporta i podria seguir cedit per l'Atleti.

Més del mateix passa amb Joao Cancelo, que ha quallat un final de curs més que irregular. Cancelo no era una prioritat per Xavi Hernández, però sí que ho podria ser per a Hansi Flick. En el cas de Vitor Roque, el futbolista brasiler és una aposta del Barça, de manera que si Xavi se'n va podria tenir una nova oportunitat amb el teutó Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: