Muntatge de Núria Cunillera i Xavi Hernández amb els seus fills passejant, ella amb un vestit vermell amb el braç a l'espatlla en vestit negre i una imatge de la família amb Mickey Mouse
GENT

Els sorprenents noms dels dos fills de Xavi Hernández i Núria Cunillera

Xavi Hernández i la seva dona es van casar el 2013 i, des d'aleshores, no han fet més que créixer com a família

Xavi Hernández i Núria Cunillera són un matrimoni molt consolidat. La parella es va casar l'any 2013 al Convent de Blanes, un preciós recinte ubicat a la Costa Brava. I són pares de dos fills els noms dels quals no deixen de sorprendre tothom que els escolta.

La filla gran de la parella es diu Àsia i té vuit anys. La dona de Xavi Hernández la va portar al món a Doha, el 3 de gener del 2016. Just dos anys després que la parella es donés el ‘sí, vull’.

Per la seva banda, Dan és el petit de la casa amb tot just 5 anys —en farà 6 al novembre—. A ningú se li escapa que tots dos tenen noms poc comuns. Tot i això, Xavi i Núria no són noms poc usuals, així que desperta curiositat per què han estat tan originals a l'hora d'escollir els noms dels seus fills.

Xavi Hernández i Núria Cunillera han innovat amb els noms dels seus fills

Àsia és el continent on Xavi Hernández ha treballat durant uns anys de la seva carrera professional. És probable que la parella hagi volgut homenatjar així aquest tros de món que tant els hi ha donat.

Xavi Hernández i Núria Cunillera posant somrients amb els seus dos fills petits

Si ens fixem en l'etimologia del nom, aquesta explica que l'Àsia és una denominació femenina que deriva del grec i vol dir orient. En àrab, el seu significat és sol naixent, per la qual cosa és possible que els pares s'enamoressin del significat del nom. És tan estrany que, segons l'INE, només 1.564 dones es diuen així a Espanya.

Sigui com sigui, la veritat és que Àsia és la més gran d'una família que irradia amor a cada publicació on apareixen junts.

El petit Dan té un nom que prové de l'hebreu i vol dir jutjar. Segur que a Barcelona el petit de Xavi Hernández i Núria Cunillera no ha trobat gaires amics que es diguin igual que ell. De fet, segons l'INE, només hi ha 1.606 homes a tot Espanya amb aquest nom.

Tanmateix, ser el fill de l'entrenador del Barça tampoc és comú. Tot i la seva atapeïda agenda professional, els seus pares es desviuen per aquestes dues criatures que, més enllà de qualsevol èxit professional o esportiu, són el motor de les seves vides.

Xavi Hernandez i Núria Cunillera amb els seus fills, Àsia i Dan, a Marbella

Xavi Hernández diu adeu a Barcelona?

Xavi Hernández i Núria Cunillera viuen en un espectacular immoble a l'Upper Diagonal de Barcelona. Aquesta zona es caracteritza per ser escollida entre les famílies més adinerades de la ciutat comtal. Un total de 200 m² d'habitatge que es complementen amb una piscina i una àrea esportiva.

Tot i això, és possible que la família abandoni Barcelona pròximament. I és que l'actual entrenador del Barça ja ha anunciat que no continuarà sent el tècnic de l'equip la temporada que ve.

➡️ Gent

Més notícies: