Muntatge de Belén Rodríguez somrient amb els llavis vermells, ella amb un vestit vermell desenfocat i un emoji de sorpresa
GENT

El vestit de Belén Rodríguez a la boda d'Iván Reboso deixa molts sense paraules

Belén Rodríguez no ha deixat indiferent amb el look que ha triat per anar a l'enllaç del seu amic

Iván Reboso, periodista del cor i col·laborador de Fiesta, està vivint avui un dels dies més feliços de la seva vida. El motiu és que aquesta jornada contrau matrimoni amb la seva parella des de fa deu anys. Ens estem referint al fotògraf Joan Crisol.

Iván Reboso i el seu noi han volgut comptar en aquest moment tan especial amb els seus familiars i amics, entre els quals hi ha molts famosos. Aquest seria el cas, per exemple, de Belén Rodríguez, que ha deixat bocabadat tothom amb el seu look per a l'ocasió. I és que ha lluït espectacular.

Belén Rodríguez encerta el seu vestit per a la boda d'Iván Reboso

Iván Reboso és conegut a la premsa rosa per la seva feina a la revista Semana, però també en diferents programes de Telecinco. Va saltar a la fama col·laborant a Ya es mediodía, després va arribar a Viva la vida i actualment es troba a Fiesta. Per això s'ha fet conegut i el seu enllaç ha despertat molt d'interès.

Ell ha triat avui per casar-se i formalitzar la seva relació amb Joan. El lloc seleccionat per a això ha estat la Casa de la Panadería de Madrid, a les portes de la qual ha estat apostada la premsa. I això ha permès, per exemple, ser testimoni de l'arribada dels nuvis, que han estat molt somrients i ben conjuntats.

Iván Reboso amb Joan Crisol somrient en vestits negres amb corbata de llacet

Per descomptat, els convidats també han estat vistos acostant-se al lloc per ser testimonis d'aquest moment tan important. I entre tots ells, amb moltes figures conegudes per la feina dels nuvis, ha destacat Belén Rodríguez. Ella ha deixat bocabadat tothom, perquè ha lluït molt elegant amb un vestit mini de color vermell dissenyat per José Perea.

La col·laboradora, que treballa amb Iván a Telecinco, ha optat per portar un look que l'afavoria moltíssim. El vestit, entallat, de mànigues bollades i baix de tul, ha deixat de manifest la bona silueta de què presumeix.

Belén Rodríguez somrient amb una pamela beix, ulleres de sol els llavis vermells i un vestit vermell de màniga llarga

Així mateix, Belén Rodríguez ha encertat de ple els complements que ha elegit, ja que combinen molt bé amb el seu vestit. Exactament, ha lluït sandàlies de ràfia amb detalls en vermell i una pamela en crema també amb motius d'aquest color.

Belén Rodríguez encerta i altres convidades fallen a la boda d'Iván Reboso

Iván Reboso ha estat acompanyat a la cerimònia per una gran quantitat d'amics i companys. Així, a més de Belén Rodríguez, hi han acudit María Verdoy, Beatriz Jarrín i Leticia Requejo. Totes elles, igual que el matrimoni i els altres convidats, han marxat després de l'enllaç al Museo Chicote, on tindran lloc el banquet i la festa.

Això sí, no totes aquestes dones, que han posat per a la premsa, han encertat els seus estilismes. N'hi ha diverses que han fallat de ple.

Una és Amor Romeira, que ha lluït un vestit ajustat rosa xiclet dissenyat també per José Perea. Si escau, el menys afavoridor per a ella ha estat l'escot tipus 'bardot' de tul.

Una altra és Rosa Benito, que hi ha anat acompanyada de la seva filla Chayo. L'exdona d'Amador està entre els looks menys positius, perquè el vestit de llunes que ha lluït no se li ajustava bé. Això ha estat un error, així com la seva familiar, que ha lluït de llarg, cosa que està desaconsellada en una boda de dia com aquesta.

Rosa Benito somrient amb un vestit de talps i un tocat negre al costat de Chayo Mohedano somrient amb un vestit blau i una cinta als cabells
➡️ Gent

Més notícies: