Muntatge de fotos de primer pla de Leonor amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Felip i Letizia amb rostre somrient i un emoji de cor trencat amb interrogants

GENT

La desesperada reacció de Leonor en saber la crisi de Felip i Letícia

Leonor s'ha quedat molt afectada per tots els rumors que s'han generat al voltant dels seus pares

Leonor és una de les persones que més estaria patint per la nova i suposada crisi entre Felip i Letícia. O això és el que, almenys, asseguren diversos mitjans de comunicació.

Segons aquestes informacions, des de La Zarzuela han demanat a la princesa d'Astúries que se separi tant com sigui possible de la seva mare. I tot arran dels rumors que s'han generat després de les declaracions polèmiques de Jaime del Burgo i Jaime Peñafiel.

Tal com ha transcendit, li han fet aquesta petició per evitar que tot aquest escàndol acabi esquitxant la seva imatge pública. Tanmateix, també han aconsellat a Leonor que s'acosti més al seu pare, ja que, des que van saltar pels aires aquestes especulacions, ha estat un dels grans afectats.

Primer pla de la princesa Leonor a la jura de la Constitució
A Leonor li han demanat que es distanciï de la seva mare | Europa Press

Una complicada situació familiar que ha provocat una clara reacció en la futura reina d'Espanya. Segons En Blau, més d'una vegada, han vist plorant la jove a l'Acadèmia Militar de Saragossa per tot aquest assumpte i pel suposat distanciament dels seus pares.

Una presumpta crisi matrimonial que ha estat molt comentada per diversos experts en la casa reial, com ara els periodistes Pilar Eyre o Jaime Peñafiel.

La reacció commovedora de Leonor quan li han parlat del suposat distanciament dels pares

Leonor està passant per un dels moments més complicats de la seva vida, i tot després dels rumors que s'han generat al voltant dels reis actuals d'Espanya. Tal com han assegurat diversos mitjans i experts en la casa reial, Felip VI i la reina Letícia estan passant per una de les crisis més grans del seu matrimoni.

Situació que s'ha generat a conseqüència de les paraules polèmiques que han pronunciat tant Jaime del Burgo com Jaime Peñafiel sobre la vida privada de la reina. De fet, persones com Pilar Eyre consideren que el matrimoni dels monarques té els dies comptats.

Leonor amb casc i ulleres d´esquí vestida de militar
Leonor ha estat vista plorant a l'Acadèmia Militar de Saragossa | GTRES

"Jo et diria que el matrimoni de Felip i Letícia no crec que aguanti més enllà d'aquest any", va assegurar la comunicadora al programa Tot es mou. A més, aquell mateix dia va assegurar que “una actitud molt intel·ligent seria enfrontar-se a les càmeres”.

Una decisió que, tal com hem vist, no ha estat la que han escollit els pares de Leonor. Des que va saltar pels aires aquest escàndol, els monarques van optar per no pronunciar-se públicament sobre aquest delicat tema familiar.

Però no ha estat l'única mesura que hi han pres. Aquests mitjans defensen que els monarques han intentat aparentar normalitat. Tant és així que els últims dies se'ls ha vist junts diverses vegades.

Plànol mitjà del rei Felip de Borbó i la reina Letizia Ortiz, tots dos amb rostre seriós i un emoji d'un cor trencat al centre
Segons Pilar Eyre, el matrimoni dels reis té els dies comptats | GTRES, e-noticies.cat

Sense anar més lluny, fa tot just una setmana, els pares de Leonor van anar junts a un dels cinemes de la capital espanyola. Pla familiar que no va trigar a transcendir a la premsa.

Ara bé, Felip i Letícia no serien els únics que han posat en marxa aquesta mesura. Tal com va assegurar el mitjà de comunicació esmentat, des de La Zarzuela van convocar Telma Ortiz i els seus pares per demanar-los que col·laborin amb aquesta tasca important.

Una tasca que, segons hem pogut veure, ja han començat a dur a terme. Fa uns dies, Jesús Ortiz es va mostrar molt prudent durant la seva darrera entrevista amb El Faro de Vigo a l'hora de parlar sobre els pares de Leonor.

De fet, quan li van fer una qüestió relacionada amb la casa reial espanyola, l'exmarit de Paloma Rocasolano va prendre una decisió rellevant: guardar silenci.