Fotomuntatge d'Enric Auquer i Macarena García amb un cor de fons

GENT

Enric Auquer parla d'un dels seus 'amors més profunds' i no és Macarena García

Enric Auquer i Macarena García van ser vistos fa tan sols unes setmanes als carrers de la capital espanyola fent-se un petó

Enric Auquer és un dels noms que més sona per endur-se el Goya. La gala que reconeix el millor del setè art nacional, se celebra aquest dissabte 10 de febrer a la Fira de Valladolid.

L'actor català, Enric Auquer, va guanyar el seu primer Goya l'any 2020 com a millor actor revelació per Quien a hierro mata. Aquest 2024, l'intèrpret ha rebut la seva primera nominació a la categoria de millor actor protagonista per El maestro que prometió el mar.

Al film, basat en fets reals, Enric Auquer dona vida al professor Antoni Benaiges, un jove professor tarragoní de la Segona República. I és que “mitjançant un innovador mètode pedagògic, Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar”.

A banda de la seva magnífica trajectòria professional, fa unes setmanes que Enric Auquer va ocupar tota mena de titulars de la premsa del cor. I és que va ser vist a Madrid fent-se un petó amb l'actriu Macarena García.

Enric Auquer parlar de l'"amor més profund de la seva vida"

A inicis del mes de desembre de l'any passat, Enric Auquer va ser entrevistat a la Cadena Ser. Allí, va parlar de la seva història familiar i de l'"amor més profund de la seva vida". El català va explicar la història de María, filla d'un carreter que el va cuidar quan era un nen.

"Hi ha una faula familiar que mai no se sabrà del tot la veritat. María era la filla d'un carreter, jo l'anomenava "ia". I ella va estar vinculada a la meva família de tota la vida", va començar Enric Auquer.

"Deien que ella estava enamorada del meu avi. El meu avi es va casar amb una dona de Barcelona rica, de família rica, i va tenir sis fills. Després María va tenir cura dels fills del meu avi i després va tenir cura dels nets del meu avi", va afegir.

Fotomuntatge de l'actor català, Enric Auquer
Enric Auquer està nominat als Premis Goya 2024. | Europa Press, CchrisS, PixaBay

"És la mort que segueixo plorant"

En un moment de l'entrevista, Enric Auquer va assegurar que és una de les morts que més li ha dolgut fins ara. Segons va explicar l'actor, de petit estava molt unit a la dona i les seves declaracions envers María van ser molt commovedores.

"María era una dona que ha dedicat la seva vida a cuidar-me des d'un lloc zero afectuós, però present tota l'estona. És la mort que he tingut més a prop i continuo plorant de vegades, quan la penso m'emociona".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, Enric Auquer va explicar que la dona i la seva germana vivien soles i eren cosidores. Ell, de petit, sempre estava amb elles i els preguntava coses sobre la seva vida, com ara si havien fet l'amor.

"Preguntava si havien fet l'amor i jo crec que mai no el van fer. Crec que van morir verges. Tenien una altra manera de trobar l'amor i amb mi i amb les meves germanes, María ho va fer i jo li agraeixo amb tot el meu cor".

Per acabar, Enric Auquer va tenir unes precioses paraules per a María. "És com un amor molt sòlid que jo tinc com un far. Un far de llum que a mi m'ha sostingut en molts moments difícils", va concloure.