Olga Moreno i Sandra Barneda, una amb expressió seriosa i una altra amb expressió neutra, en un entorn amb il·luminació càlida.
GENT

Olga Moreno esclata a plorar després de descobrir què li ha passat a Sandra Barneda

Sandra Barneda s'ha convertit en una de les grans absents de la gala de 'Supervivientes All Stars' d'aquest diumenge

Fa tot just unes hores, s'ha emès la primera gala de Supervivientes All Stars. I encara que els diumenges solen estar conduïts per Sandra Barneda, aquest 23 de juny, Olga Moreno i els seus companys s'han endut una sorpresa inesperada.

Tal com hem pogut veure, i segons va confirmar ell mateix dijous passat, Jorge Javier Vázquez ha estat l'encarregat de presentar aquest espai. Cosa que ha deixat tots els concursants veritablement sorpresos, especialment, a l'empresària sevillana.

Jorge Javier Vázquez i Sandra Barneda en primer pla, Jorge Javier amb cabell curt i canós usant ulleres i jaqueta blau clar, i Sandra amb cabell ros i solt usant una jaqueta rosa.

Tant és així que, després de descobrir que Sandra Barneda no estaria present durant la vetllada, Olga Moreno s'ha esfondrat en ple directe. Segons ha confessat la concursant, aquesta nova i extrema experiència li està venint gran.

"No em veig amb les mateixes forces, crec que ha estat un mal moment venir", ha confessat l'exdona d'Antonio David Flores, visiblement afectada. “Em costa feina tot, tinc el meu cap fora”, ha afegit tot seguit.

Captura d'Olga Moreno plorant a la palapa de Supervivientes

Tot i que Olga Moreno va començar amb molta força, cal recordar que, uns dies abans de donar el tret de sortida a aquesta aventura, va haver de passar per un tràgic moment. El 9 de juny passat, Rosa Obrero, la seva mare, va morir als 82 anys a causa de la seva malaltia.

Motiu pel qual l'empresària sevillana no sent que pugui donar el 100% aquesta vegada: “No m'agrada plorar davant de ningú i aquí és complicat. Ha estat tot en poc temps i crec que no hauria d'haver vingut”.

Olga Moreno s'esfondra després de descobrir que Sandra Barneda no està a plató

A més de la mort recent de la seva mare, Olga Moreno està havent de bregar amb una altra delicada situació: la seva evident enemistat amb Jorge Javier Vázquez. Per això, i en adonar-se que Sandra Barneda no està a plató, la concursant no ha pogut evitar esfondrar-se.

Tal com ha assegurat, no se sent “amb les mateixes forces” que el 2021, cosa que està fent efecte en el seu estat anímic. Tant és així que, tot i que considera que tots els seus companys són “divins”, no aconsegueix integrar-se al grup:

“Són tots divins, però no estic integrada. No pas per ells, sinó per mi… Se m'ha fet molt gran. Abans no em costava fer proves, pescar... Ara és com un món”.

Captura dels concursants de Supervivientes a la palapa: Olga Moreno, Jorge Pérez, Lola Mencía, Bosco Martínez Bordiú, Alejandro Nieto, Sofia Suescun, Marta Peñate, Abraham García i Logan Sampedro

En aquest moment, i després de veure Olga Moreno totalment superada per la situació, Jorge Javier ha volgut fer una broma a la concursant per intentar animar-la.

“I a sobre és diumenge i arribo jo a donar-vos la bona nit”, ha assegurat el company de Sandra Barneda amb ironia. “També…”, li ha respost ella amb un somriure.

Tot i això, Olga Moreno no ha estat l'única que s'ha esfondrat durant la primera gala de Supervivientes All Stars. Tant és així que, quan el presentador ha preguntat a Marta Peñate pel seu estat anímic d'aquests dies, la noia no ha pogut evitar emocionar-se:

“No estic preparada per a tot això, no tinc ganes de discutir amb ningú, em trobo fluixa de forces. Ara que entre algú[Adara Molinero]i em digui que tinc el guió après, com si volgués discutir… No tinc ganes de discutir amb ningú. Estic en un altre mood de la meva vida, en una altra situació”.

➡️ Gent

Més notícies: