David Flores Carrasco amb barba i camisa blava somriu a la càmera, mentre en un cercle superposat es mostra una imatge en blanc i negre d'Olga Moreno i la seva mare somrient.
GENT

David Flores Carrasco: què ha passat amb ell al funeral de la mare d'Olga Moreno

El que va passar de debò amb els fills d'Antonio David Flores durant l'últim adeu a la mare d'Olga Moreno

Olga Moreno s'acomiadava fa dues setmanes de la seva mare, Rosa, que moria als 82 anys. L'ex d'Antonio David acudia amb la família al funeral de la matriarca del clan que va tenir un lloc a Sevilla. Un dur moment en què alguns han assegurat que la concursant de Supervivientes All Stars va estar acompanyada dels fills de la seva exparella.

Ha estat a les xarxes socials on va sorgir una informació que assegurava que Antonio David Flores i els seus fills David i Rocío van estar a la vetlla de la mare Olga Moreno.

"Antonio David Flores i Rocío SÍ QUE VAN ESTAR a Sevilla recolzant Olga Moreno i la seva família en la pèrdua de la seva mare", apareixia a X. Una informació que, si fos certa, confirmaria que, malgrat el distanciament actual, els joves donen suport a l'ex del seu pare en aquest moment dur de la seva vida.

David i Rocío Flores no van acompanyar Olga Moreno a l'adeu a la seva mare

La publicació esmentada provocava immediatament la reacció dividida dels seguidors de la família Flores i els d'Olga Moreno. Uns rebien la notícia amb sorpresa i altres la prenien com a falsa.

L'autor de la publicació, que assegurava que els joves havien acompanyat Olga en un moment tan delicat, publicava unes fotografies per avivar la polèmica.

Rocío Flores hi apareix vestida de fosc al costat d'una imatge de l'ex d'Antonio David vestida també de negre. Tot i això, la veritat és que en el comiat a la seva mare Olga va triar una peça de color verd que deixa clar que la imatge anterior va ser presa en un altre moment.

Olga Moreno, entre llàgrimes durant l'últim adéu a la seva mare

Així, més enllà de les especulacions, la realitat és que l'ex d'Antonio David va passar aquest dolorós tràngol al costat de la família. Olga Moreno apareixia agafada del braç del seu pare Mariano Moreno, juntament amb els seus germans i altres membres de la seva família. Aquests encapçalaven el seguici darrere del cotxe fúnebre camí al crematori, on van acomiadar definitivament Rosa Obrero en la més estricta intimitat.

Ni rastre de què durant molts anys va ser la seva família. Ni Antonio David, pare de la seva filla Lola, ni David, ni Rocío Flores van estar amb ella en aquests moments.

Una circumstància que va cridar especialment l'atenció tenint en compte l'unit que Antonio David va estar sempre a la que va ser la seva sogra. Un vincle que s'estenia als seus fills, Rocío i David Flores, que veien a Rosa Obrero l'àvia que van perdre després de la mort de Rocío Jurado.

El mateix Antonio David Flores es referia a aquesta situació des de xarxes socials. Ell, els seus fills i la resta de la família van estar al costat de la família Moreno en aquest moment tan dur, encara que no de manera presencial.

Antonio David Flores es va referir a la mare de la seva exparella des del canal de YouTube

"La família Flores va estar acompanyant la família Moreno a Sevilla. Hi va haver alguns dels meus germans que no van poder estar acompanyant la família d'Olga. Es va organitzar una missa per, des de Màlaga, poder acomiadar i resar per Rosa", aclaria l'exguàrdia civil.

Antonio David fins i tot va tenir unes paraules de record per a la mare de la seva exparella. "Em quedo amb aquest somriure i aquest superpoder de tenir una força innata, i l'afecte que sempre ha tingut els que hem estat a prop seu. Sobretot perquè ha estat també l'àvia dels meus dos fills grans", reconeixia.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores, amb rostre enfadat, i al costat, Olga Moreno amb rostre seriós

Més enllà de l'absència dels Flores, va destacar també la d'Agustín Etienne, actual parella d'Olga, a l'últim adeu a la seva mare. Un fet que, segons van apuntar alguns mitjans, podria tenir a veure amb un acord familiar per mantenir la privadesa en aquests moments tan delicats.

➡️ Gent

Més notícies: