Muntatge de Carmen Borrego i Olga Moreno a 'Supervivientes' amb el logotip de Telecinco al fons.
GENT

L'atac de Carmen Borrego a Olga Moreno que complica la seva situació a Telecinco

Carmen Borrego s'ha enfrontat als seus companys després d'analitzar el pas d'Olga per 'Supervivientes'

Telecinco s'ha vist sacsejat per un nou escàndol que involucra dues de les seves figures més polèmiques: Carmen Borrego i Olga Moreno. Durant la seva participació en el programa Vamos a ver, Carmen Borrego va fer unes declaracions que han generat una gran controvèrsia i que podrien tenir serioses repercussions.

Carmen Borrego va afirmar que Olga Moreno no gaudiria de la seva participació a Supervivientes a causa de la recent mort de la seva mare. Aquest comentari no només va causar un gran enrenou entre els espectadors, sinó que també va provocar una onada de crítiques per part dels seus companys.

Imatge d'Olga Moreno a l'aeroport abans de posar rumb a Hondures

Per agreujar la situació, Carmen Borrego va comparar la situació d'Olga amb la seva pròpia experiència al programa. Borrego va recordar que ella també va viatjar a Hondures per participar a Supervivientes en una situació similar, havent perdut la seva mare feia uns mesos.

Carmen va subratllar que, si escau, les circumstàncies eren més favorables, ja que havia tingut més temps per assimilar la pèrdua abans de partir cap al reality. Aquest intent de justificar les seves paraules va ser percebut com a insensible i fora de lloc.

Carmen Borrego genera una nova polèmica

Les declaracions de Carmen Borrego no van ser ben rebudes pels seus col·legues a Telecinco. Molts la van acusar de ser injusta i poc considerada amb Olga Moreno, que està vivint un moment dolorós.

La reacció del públic també va ser ràpida i contundent, amb nombrosos espectadors expressant la seva indignació a través de les xarxes.

Captura de 'Vamos a ver' amb Joaquín Prat amb camisa blanca i texans mirant Carmen Borrego en camisa rosa i pantalons negres

El comentari sobre Olga Moreno no és l'únic problema a què s'enfronta Carmen Borrego en aquests moments. La seva vida personal també està marcada per diverses tensions.

Borrego no manté comunicació amb el seu fill, un fet que ha estat àmpliament comentat als mitjans. A més, ara es veu en l'obligació de donar explicacions sobre l'embaràs de la seva neboda, Alejandra Rubio, cosa que afegeix una altra capa de complicacions a la seva situació.

Telecinco dona suport a Olga Moreno

La polèmica suscitada per les declaracions de Carmen Borrego podria tenir serioses repercussions a la seva carrera a Telecinco. Els seus companys de feina han deixat clar que les seves paraules han estat mal rebudes i que consideren que Borrego ha passat una línia en parlar d'Olga Moreno.

En un mitjà tan competitiu i volàtil com el de la televisió, l'opinió del públic i dels col·legues pot influir significativament en l'estabilitat laboral de qualsevol figura pública.

Captura de Sofia Suescun, Abraham García, Olga Moreno i Sofia Suescun a l'aeroport abans de viatjar a Supervivientes

Carmen Borrego es troba en una cruïlla professional i personal. Els seus comentaris sobre Olga Moreno han provocat una tempesta de crítiques que compliquen encara més la seva situació a Telecinco.

Amb diversos fronts oberts, tant a la seva vida personal com professional, Borrego haurà de navegar amb compte per intentar reparar la seva imatge i mantenir la seva posició a la cadena.

➡️ Gent

Més notícies: