Muntatge de Sandra Barneda seriosa en vestit blanc, Olga Moreno somrient en blazer verd, el logotip de Telecinco i un emoji amb la boca tancada
GENT

Olga Moreno deixa muda a Sandra Barneda amb allò que promet en el retorn a Telecinco

Sandra Barneda es queda molt sorpresa en conèixer l'estat anímic d'Olga Moreno malgrat la seva situació delicada

Escasses hores abans de conèixer el guanyador de Supervivientes 2024, els concursants de l'edició All Stars d'aquest conegut reality de Telecinco han posat rumb a Hondures.

Ara bé, malgrat la situació delicada per la qual està passant actualment, Olga Moreno ha aconseguit deixar veritablement sorpresa Sandra Barneda. I tot després de prometre a la presentadora, durant la darrera emissió de Tierra de Nadie, que no està “nerviosa”.

Muntatge de Sandra Barneda parlant en vestit rosa i les mans obertes i Olga Moreno somrient en samarreta negra i el cap recolzat a la mà

Aquest diumenge 16 de juny la presentadora ha connectat en directe amb l'aeroport de Madrid. Allà hi havia els 10 supervivents que han acceptat viure aquesta nova i extrema experiència.

Moments abans que Olga Moreno i la resta dels seus companys agafessin un avió per viatjar fins als Cayos Cochinos, Sandra Barneda ha volgut acomiadar-se'n:

“No s'imaginen com serà de dur, són tots uns valents. Van amb moltes ganes, ho donaran tot. No saben com s'enduriran les proves… Per això hi ha grans campions de les edicions passades”.

Captura de Sofia Suescun, Abraham García, Olga Moreno i Sofia Suescun a l'aeroport abans de viatjar a Supervivientes

A més, Sandra Barneda s'ha interessat per com es troben els participants de Supervivientes All Stars i si estan nerviosos per començar aquesta aventura. “Com van els nervis?”, els ha preguntat la presentadora.

No obstant això, el que menys s'esperava era la resposta que rebria per part d'Olga Moreno. Tot i el dur moment que està vivint després de la mort de la seva mare, l'empresària sevillana li ha promès que ella “no té nervis”.

Olga Moreno deixa Sandra Barneda sense paraules abans de posar rumb a Hondures

Sandra Barneda s'ha quedat veritablement desconcertada amb el comentari que Olga Moreno li ha fet moments abans de posar rumb a Hondures. Tal com li ha promès la sevillana, no està gens nerviosa per començar aquesta nova aventura.

Malgrat la gran polèmica que es va generar després de confirmar-se la seva participació, l'exdona d'Antonio David Flores s'ha mostrat molt tranquil·la davant les càmeres de Telecinco. A més, no ha tingut objeccions a confirmar que “tots” els seus companys també estan “bastant tranquils”.

Imatge d'Olga Moreno a l'aeroport abans de posar rumb a Hondures

Una afirmació que, ràpidament, ha estat desmentida per Abraham i Sofía Suescun. Els dos companys d'Olga Moreno no han tingut objeccions a assegurar que ells tenen els sentiments a flor de pell.

“Això serà dur, no, el següent”, els ha volgut advertir Sandra Barneda després de conèixer el seu estat anímic. “Allà hi serem”, li ha respost ràpidament l'empresària sevillana, deixant al descobert la seva tranquil·litat.

Com es podia esperar, l'actitud d'Olga Moreno no ha passat desapercebuda per als seguidors de Supervivientes. I molt menys després de conèixer els últims contratemps que han aparegut a la seva vida aquestes setmanes.

A més que la seva separació d'Antonio David Flores s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades, el 9 de juny passat, l'empresària va rebre un revés dur. Tal com va transcendir aquell dia, Rosa Obrero, la seva mare, va morir als 82 anys després de lluitar contra la seva dura malaltia.

➡️ Gent

Més notícies: