Marta Peñate somrient amb cabells llargs i foscos, vestida amb una samarreta negra que té un logotip, al costat d'un emblema de "SV" amb una torxa encesa i un emoji de cara preocupada amb una gota de suor.
GENT

El que ningú no està veient de Marta Peñate a 'Supervivientes': s'ha posat en perill

Marta Peñate ha començat el seu camí al concurs 'Supervivientes All Stars' posant la seva vida en perill

Marta Peñate va començar ahir la seva participació en Supervivientes All Stars. La canària així suma un total de sis realities a Telecinco. Malgrat ser ja una experta en aquest tipus de programes, Peñate va posar ahir la seva vida en perill.

Els concursants del nou espai de Mediaset protagonitzaven un moment tradicional a l'arrencada del concurs, el salt des de l'helicòpter. Com la resta de participants, Marta Peñate ja coneixia a què s'enfrontava, així com la mecànica del moment. Tanmateix, es va produir una situació inesperada quan la influencer s'ha saltat una norma fruit dels nervis que ha sentit justament a l'hora de saltar.

Alejandro Nieto i Marta Peñate amb armilles salvavides i auriculars en un helicòpter, mentre que Jorge Javier Vázquez amb jaqueta blava clar observa des d'un requadre.

Marta Peñate es treia l'armilla amb què els concursants han de saltar obligatòriament. Una norma de seguretat que ha de ser complerta perquè no hi hagi problemes al salt i en el trajecte que han de fer nedant per arribar a la platja.

El començament accidentat de Marta Peñate a Supervivientes All Stars

Mentre la concursant començava a treure's l'armilla, el seu company Alejandro Nieto se n'ha adonat. Aquell que va ser guanyador del reality fa uns anys l'advertia immediatament que no es podia treure l'armilla i l'ha ajudat a posar-li-la.

"On vas, nena? L'armilla no", cridava Alejandro Nieto a Marta, que es quedava totalment sorprès en veure la seva companya tan decidida.

Alejandro Nieto i Marta Peñate amb armilles salvavides i auriculars amb micròfon dins d'un helicòpter.

Des del plató també Jorge Javier Vázquez s'espantava en veure Marta treure's l'armilla salvavides. "I això es diu All Stars, oi?", preguntava Jorge Javier a Peñate.

"Que era broma, que no sembli que m'he colat aquí sense saber res", contestava Marta. Conscient d'això que estava fent, ràpidament s'ha tornat a posar l'armilla i ha aconseguit saltar correctament.

Marta Peñate ha estat a punt de posar la seva vida en perill

Ja a l'aigua, al final, aconseguia arribar a la plataforma amb l'armilla salvavides a la mà.

Si bé ella pensava que les condicions meteorològiques serien favorables, la veritat és que no va ser així. El dia es mostrava ennuvolat, de fet la pluja va fer acte de presència a la gala i els concursants eren advertits que les condicions serien més extremes que mai.

Marta Peñate, d'una altra banda, rebia paraules d'ànim d'Alejandro Nieto. El concursant comentava que “si jo no guanyés, m'encantaria que guanyés ella”. Unes paraules que demostren que la canària compta amb el suport del seu company d'aventura fins i tot abans de començar-la.

Captura de Marta Penya't com a confirmada de Supervivientes: All Stars

"No me'n vull anar de Supervivientes All Stars, però tampoc aspiro a guanyar i potser aquesta és la clau", va reconèixer sobre les seves intencions abans de començar el reality. La xicota de Tony Spina ha reconegut que un dels seus objectius és conviure la major part del temps amb els companys. No vol experimentar aquesta aventura en solitari com va fer a l'edició del programa en què va participar.

➡️ Gent

Més notícies: