Abraham García en un entorn a l'aire lliure sense camisa, Raquel Sánchez Silva amb un collaret de comptes i Sofia Suescun en un requadre circular amb un emoji de cap explotant.
GENT

El passat d'Abraham García i Raquel Sánchez Silva que deixarà muda a Sofía Suescun

Abraham García va generar una gran complicitat amb Raquel Sánchez Silva durant la seva participació el 2014

Fa tot just tres dies que Supervivientes All Stars ha donat el seu tret de sortida i Abraham García ja s'ha convertit en el centre de totes les mirades. I tot després de declarar públicament el seu amor a la seva companya, Sofía Suescun.

Ja al seu vídeo de presentació, el jove no va tenir objeccions a deixar al descobert el seu interès en 'la reina dels realities'. Tant és així que està disposat a lluitar per l'amor de la influencer, paraules que no han fet sentir gens bé a Kiko Jiménez.

Abraham García i Sofia Suescun posant amb samarretes negres i somrient.

Tot i això, tal com hem pogut veure durant aquests anys, aquesta no és la primera vegada que Abraham García treu a la llum els seus encants en aquest conegut reality de supervivència. Ja el 2014, vam poder veure l'enllaç tan especial que va generar amb la presentadora, Raquel Sánchez Silva.

Tal era la confiança i complicitat que tenia amb ella que, quan Jorge Javier el va proclamar guanyador, ens va regalar un dels moments més èpics de tota la història de format.

Tant és així que Abraham García no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de treure's la roba interior davant de tota l'audiència de Mediaset España. I així va provocar els riures de la mateixa Raquel Sánchez Silva.

Abraham García, Raquel Sánchez Silva i un altre noi posen junts en un entorn rústic, ells sense camisa i ella amb un top de biquini, tots amb collarets i accessoris.

Tot i això, aquell any, la presentadora de l'edició no va ser l'única que va tenir l'oportunitat de gaudir de la seva aclaparadora i inconfusible personalitat.

Igual que està passant a Supervivientes All Stars amb Sofía Suescun, Abraham García va aconseguir estrènyer llaços amb totes les companyes d'edició. Entre les quals hi havia Anabel Pantoja.

Abraham García repeteix estratègia amb Sofía Suescun

Si per alguna cosa es caracteritza Abraham García és per la seva manera de ser tan obert i amable. A més, més d'una vegada, ha deixat al descobert els seus dots per al flirteig. Cosa que, sens dubte, el va portar a guanyar el tan anhelat xec de la seva edició.

I encara que en la seva edició la seva personalitat el va ajudar a guanyar-se la simpatia no només de Raquel Sánchez Silva, sinó també de tota l'audiència, aquest any està sent una mica diferent.

Dues persones conversen en un entorn selvàtic, mentre que a la cantonada inferior dreta apareix la imatge d'un home en un estudi de televisió.

Tant és així que, els tres primers dies de concurs, Abraham García ja s'ha guanyat el seu primer enemic. I tot després que hagi expressat públicament l'interès que sent cap a una de les companyes: Sofía Suescun.

Des del primer moment, el guanyador de Supervivientes 2014 no ha tingut objeccions a assegurar que la influencer és la persona que més li ha cridat l'atenció. De fet, ha arribat a assegurar que utilitzarà totes les seves armes per conquistar-la, malgrat que manté una relació amb Kiko Jiménez.

Com es podia esperar, aquestes afirmacions no li han fet sentir gens bé al de Linares. I encara que al principi s'ho va prendre de broma, aquest diumenge, 23 de juny, el xicot de Sofía Suescun no ha pogut evitar saltar pels aires.

Després de veure unes imatges d'Abraham García intentant acostar-se a la seva parella, Kiko no ha tingut objeccions a assegurar que el concursant està utilitzant aquesta situació a favor seu:

“Sembla que ha anat a La Isla de las Tentaciones, el que fa en tot moment és temptar-la[…]Hi ha coses per on passo i altres per les quals no. Confio en Sofía, hi ha coses sanes, i m'ho passo bé. Però Abraham, jo el conec i només pel respecte que em pot tenir podria deixar anar una mica el peu de l'accelerador”.

➡️ Gent

Més notícies: