Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores amb rostre seriós i Olga Moreno amb rostre somrient i un emoji d'explosió al costat
GENT

La veritable vida d'Olga Moreno veu la llum gràcies a Antonio David Flores

Antonio David Flores no ha dubtat a revelar detalls dels últims dies a la vida d'Olga Moreno

Al món del cor, les històries familiars sempre generen un gran interès, especialment quan es tracta de figures tan conegudes com Olga Moreno i Antonio David Flores. En aquesta ocasió, ell ha utilitzat el seu canal a YouTube per treure a la llum com és la vida de la seva ex després de la dolorosa mort de la seva mare, Rosa Obrero.

Captura d'una publicació d'Olga Moreno amb la seva mare a les xarxes socials

Concretament, Antonio David ha compartit detalls íntims sobre el suport que ell i la seva família han brindat a Olga i al seu entorn davant aquesta tragèdia. D'aquesta manera, ha revelat aspectes desconeguts de la vida de la sevillana i ha volgut deixar clara la unió que mantenen davant moments difícils.

Antonio David Flores revela el seu suport a Olga Moreno en el seu pitjor moment

Antonio David Flores ha utilitzat el seu canal a YouTube per parlar sobre el suport incondicional que ha donat a Olga Moreno i al seu cercle després de la mort de la seva mare. Així, ha indicat: “La família Flores va estar acompanyant la família Moreno a Sevilla. Hi va haver algun dels meus germans que no hi va poder ser, però es va organitzar una missa a Màlaga per poder acomiadar Rosa i resar per ella”.

Amb aquestes paraules, el malagueny ha volgut ressaltar no només la proximitat entre les famílies, sinó també el respecte i l'afecte cap a la difunta. Encara més, després ha incidit en això últim dedicant unes paraules emotives a la seva exsogra.

Captura de pantalla d'un vídeo del canal de YouTube d'Antonio David Flores on apareix ell amb cara seriosa mentre parla de Mediaset i Borja Prado

Antonio David ha dedicat un tribut sentit a Rosa, la mare d'Olga, ressaltant-ne la bondat i l'impacte positiu que va tenir en tots aquells que la van conèixer. Ha manifestat: “Han estat 20 anys al seu costat. I em quedo amb aquest somriure i aquest superpoder de tenir una força innata”.

“També, l'afecte que sempre ha tingut a aquells que hem estat a prop seu. Sobretot perquè ha estat igualment l'àvia dels meus dos fills grans”.

I precisament parlant dels seus fills grans, l'excol·laborador de Sálvame ha donat una dada més. Ha confessat que la mort de Rosa sembla que ha afectat moltíssim la seva filla gran, Rocío. Tant és així que ha hagut d'estar apartada uns dies de les xarxes socials.

Informacions una mica contradictòries sobre la situació familiar entre Antonio David Flores i Olga Moreno

Antonio David Flores amb aquestes declaracions ha deixat clar que a casa seva també han sentit la pèrdua de la mare d'Olga. I, per descomptat, que han estat donant suport a aquesta i els seus éssers estimats des del primer moment. És a dir, ha transmès que les dues famílies estan molt unides, malgrat que el matrimoni se'n trenqués.

Això sí, aquestes dades xoquen una mica amb les últimes informacions que han aparegut sobre això. I és que s'ha revelat que Moreno ha topat amb obstacles que el malagueny posa a la custòdia de Lola, la filla que tenen en comú. Encara més, s'ha exposat que ella està dolguda perquè, en aquesta important pèrdua familiar, no ha tingut el suport que esperava de Rocío.

Muntatge d'Antonio David Flores i Olga Moreno mirant-se seriosament sobre un fons fosc amb una explosió al mig

Dues versions dispars que ara la sevillana no pot aclarir. I és que es troba a Hondures, participant en Supervivientes All Stars. Una aventura que ha decidit afrontar per complir la promesa que va fer a Rosa de tornar a l'illa i viure intensament l'experiència.

Caldrà esperar que surti. Només llavors pot ser que parli clar i net de la relació amb el seu ex i amb la família d'ell.

➡️ Gent

Més notícies: