Muntatge en primer pla de la reina Sofia seriosa en un vestit morat i Felip VI seriós mirant de banda en vestit gris i camisa blanca

GENT

Un nou detall sobre la salut de la reina Sofia podria preocupar Felip VI

La reina Sofia rep l'alta hospitalària, però un petit detall ha generat un gran enrenou a les xarxes socials

Després d'haver estat quatre dies ingressada a la clínica Ruber Internacional de Madrid, la reina Sofia ha rebut l'alta hospitalària. Tot i això, i després d'aquesta bona notícia, hi ha un detall que podria preocupar Felip VI.

Tal com es pot veure a les primeres imatges que han transcendit sobre aquest moment, l'emèrita ha abandonat les instal·lacions d'aquest centre mèdic pel seu propi peu.

La reina Sofia somrient en vestit marró sortint de l'hospital

I encara que la reina Sofia ha assegurat que ja es troba "com a nova", encara segueix portant posada la via per on li han subministrat aquests dies la medicació. Detall que, com era d'esperar, no ha passat gens desapercebut.

Tant és així que alguns usuaris de les xarxes socials s'han preguntat els motius pels quals la mare de Felip VI encara porta aquest instrument mèdic. Dubte que altres internautes no han trigat aclarir.

Diverses de les persones que s'han ofert per explicar les raons que s'amaguen després d'aquesta decisió, han apuntat que només és un acte pràctic. "Així s'estalvien tornar a punxar".

Han tornat a saltar totes les alarmes al voltant de la reina Sofia

El 10 d'abril passat, la reina Sofia va haver de ser ingressada a la clínica Ruber Internacional de Madrid a causa d'una infecció urinària. Ara, i després de passar quatre dies controlada amb el seu equip mèdic, la monarca ha abandonat aquestes instal·lacions.

A les portes d'aquest centre hospitalari, l'emèrita s'ha mostrat molt agraïda per tot l'afecte que ha rebut. Tot i això, i malgrat que ha assegurat que "està molt bé", hi ha un detall que podria haver generat certa preocupació a Felip VI.

La reina Sofia somrient dins un cotxe mentre saluda

Tal com s'ha pogut veure en aquestes imatges, la reina Sofia ha sortit de l'hospital amb la via posada, cosa que no ha passat desapercebuda a les xarxes socials.

I encara que diversos usuaris de X han aprofitat l'ocasió per alegrar-se per la mare de Felip VI, altres, en canvi, s'hi han quedat molt preocupats. Tant és així que n'hi ha que s'han ofert per resoldre els dubtes dels altres internautes:

"Encara que tingui l'alta hospitalària, si li han deixat la via és perquè li han de seguir administrant medicació. De vegades, et donen l'opció de deixar la via si en els dies posteriors t'han de tornar a administrar medicació per sang. Així s'estalvien tornar a punxar".

Muntatge de la reina Sofia somrient saludant vestida de blanc i Felip VI seriós mirant de banda en vestit negre i corbata blava

Per part seva, una altra usuària ha assegurat que aquesta tècnica s'usa "quan el pacient està estabilitzat, però encara depèn del tractament per temps determinat". "Es deixa la via perquè no acudeixi a l'hospital i un infermer li ho apliqui al lloc on es trobi el pacient sense més risc", ha afegit a continuació.

Sigui com sigui, la reina Sofia ha deixat molt clar durant la seva reaparició que “està molt bé”. "Estic com a nova, moltes gràcies", ha confirmat mentre saludava tots els allà presents des del cotxe que l'ha traslladat fins a la Zarzuela.

I encara que alguns reporters li han preguntat si estava contenta amb les visites que ha rebut durant la curta estada a l'hospital, ella ha preferit no parlar d'aquest tema.

➡️ Gent

Més notícies: