Muntatge de la reina Sofia somrient amb una bufanda vermella, Paloma Rocasolano seria amb unes arracades de perles i Leonor seria amb uns collarets
GENT

El problema de Paloma Rocasolano amb la reina Sofia que està perjudicant Leonor

L'enemistat de Paloma Rocasolano i la reina Sofia ha posat sobre la palestra l'última decisió que ha pres Leonor

No és cap secret per a ningú la mala relació que sempre ha existit entre la Paloma Rocasolano i la reina Sofia. I tot, a conseqüència del presumpte tracte de favor que sempre ha rebut la infermera jubilada en relació amb les seves netes.

Tal com ha transcendit, quan va néixer la princesa Leonor, la reina Letícia va decidir comptar amb l'ajuda de la seva mare, que ha estat amb ella durant tot aquest temps. Una situació molt diferent de la que va viure l'emèrita.

Muntatge amb Paloma Rocasolano seria tocant-se els dits asseguda i la reina Sofia somrient

Segons s'ha explicat durant tots aquests anys, a la mare de Felip VI no se li permetia veure a la Leonor i la Sofia sempre que volgués. Això va provocar un evident distanciament entre ella i les seves netes.

Tal era la preocupació de la reina Sofia, que va arribar a compartir aquesta informació amb el seu cercle més proper. D'aquesta manera, la monarca va deixar al descobert el diferent tracte que rebien ella i la Paloma Rocasolano:

"No tinc idea de com estan, gairebé mai les veig. No em permeten veure-les. Fins i tot jo, que visc a prop, no puc anar a casa, mentre que la mare de la Letícia sempre és present".

La princesa Leonor amb un vestit verd agafada del braç de la reina Sofia amb un vestit de colors al costat de la infanta Sofia somrient

Ara, i després de l'ingrés de la Sofia, molts no entenen per què la Leonor encara no s'ha traslladat fins a Madrid per conèixer quin és l'estat de la seva àvia paterna.

El problema de Paloma Rocasolano i la reina Sofia que ha acabat perjudicant la princesa Leonor

Durant tots aquests anys, s'ha parlat molt sobre la mala relació que hi ha entre la Letícia i la reina Sofia. Una animadversió que també ha experimentat la Paloma Rocasolano.

Tot i que la mare del Felip va ser l'encarregada d'instruir l'experiodista quan va entrar a la Família Reial espanyola, el cert és que mai no van arribar a congeniar.

Muntatge de Letizia parlant a uns micròfons i Paloma Rocasolano mirant de banda

Tant és així que, quan van néixer la Leonor i la Sofia, l'actual reina d'Espanya va demanar a la Paloma Rocasolano que l'ajudés amb la criança de les dues filles. En canvi, li va restringir a l'emèrita les visites que podia fer a les seves netes.

Com es podia esperar, aquesta situació va provocar un evident distanciament entre la princesa d'Astúries, la seva germana i la seva àvia paterna. Un tema que ara ha tornat a ressonar amb força, i tot arran del darrer contratemps de salut que ha patit la dona de Joan Carles I.

Aquest dimecres, 10 d'abril, es van encendre totes les alarmes al voltant de la reina emèrita. Tal com ha transcendit, la consogra de la Paloma Rocasolano va haver de ser ingressada en un hospital madrileny a causa d'una infecció urinària.

Primer pla de la reina Sofia amb rostre seriós durant la inauguració de la FEBA a Madrid el setembre de 2023

I encara que fonts properes a la Zarzuela han assegurat que la situació està controlada i que la reina Sofia evoluciona de manera favorable, molts es fan la mateixa pregunta.

Moltes persones no entenen per què, després de conèixer l'estat de salut actual de la seva àvia paterna, la princesa Leonor encara no ha viatjat a Madrid per fer-li una visita. Qüestió que ha tornat a posar sobre la palestra el distanciament que hi ha entre elles.

Per la seva banda, i després de poder veure-la, el rei Felip VI ha volgut compartir públicament com es troba la seva mare. "Està molt bé, animada, amb ganes que li donin l'alta i de tornar com més aviat millor", ha confirmat el gendre de la Paloma Rocasolano.

➡️ Gent

Més notícies: