Muntatge amb Amelia Bono i Manuel Martos amb una imatge seva a la Fira d'Abril
GENT

La imatge d'Amelia Bono enmig de la seva ruptura amb Manuel Martos que tots comenten

Amelia Bono ha reaparegut a la Fira d'Abril d'allò més somrient i més maca que mai

L'Amelia Bono travessa un dels moments més agredolços de la seva vida, i és que després d'anunciar la seva ruptura definitiva amb el Manuel Martos, ha optat per refugiar-se als amics.

De fet, en plena Feria de Abril ha aprofitat per compartir una imatge on apareix d'allò més somrient i animada. Una cosa que deixa molt clar si ja ha superat el seu divorci amb el Manuel Martos.

Imatge d'Amelia Bono a la Fira d'Abril de Sevilla

L'Amelia Bono s'ha presentat a 'la noche del pescaíto' amb un look molt enlluernador, amb un conjunt de dues peces (top i faldilla en blanca i negre).

D'aquesta manera, ella s'ha convertit en una de les grans protagonistes d'aquesta vetllada en què tots gaudeixen menjant 'pescaíto' fregit i bevent 'rebujitos'.

Aquesta no és la primera vegada que Bono es deixa veure com una dona completament renovada i disposada a passar pàgina.

Amelia Bono, radiant després de la seva ruptura amb Manuel Martos

I és que ja durant la Setmana Santa, la influencer s'escapava a República Dominicana per deixar enrere l'enrenou i la polèmica que s'havia generat al voltant del divorci.

Enmig del paradís, Bono va poder gaudir d'uns dies de descans amb els seus fills, que han esdevingut el seu gran suport. I, a la tornada, la filla del José Bono deixava molt clar que estava portant molt bé la separació.

Manuel Martos seriós en vestit i corbata al costat d'Amelia Bono somrient amb els cabells recollits, unes arracades grans i una brusa beix

"Estic molt bé, fenomenal i molt contenta, i els meus nens molt bé, tot fenomenal", confessava davant dels mitjans. I és que l'Amelia ha sabut acompanyar-se molt bé, i per això no li ha faltat suport en cap moment.

"He anat amb la meva germana, amb la meva cunyada... vaig amb molta gent, un grup fantàstic i ho hem passat fenomenal", assegurava.

Aquest mateix cap de setmana, l'Amelia ha tornat a demostrar que prefereix posar al mal temps, bona cara, de manera que ella segueix presumint de somriure malgrat els comentaris.

"Què us sembla el meu look?", preguntava als seus seguidors. "Visca Sevilla". Un viatge que ha estat curt, però que ha gaudit al màxim, tal com ha expressat ella mateixa. "Visita exprés a la meva estimada Sevilla. Fins aviat!", ha escrit.

➡️ Gent

Més notícies: